Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !
Always Young Renewal HGH Power за Жени 30 мл 180 впръсквания
Always Young Renewal HGH Power за Жени 30 мл 180 впръсквания
Always Young Renewal HGH Power за Жени 30 мл 180 впръсквания Always Young Renewal HGH Power за Жени 30 мл 180 впръсквания
59.00 лв
Код на продукта : Renewal HGH Power 30 ml 180 sprays
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство
Дози за 1 опаковка: 180
Цена на доза: 0.33 лв.

Продукта не е наличен

КатегорииAlways Young Renewal HGH Power Спрей за Жени 30 мл 180 впръсквания

Хомеопатична формула разработена и съобразена изцяло с физиологията на жената. Renewal HGH Power спрей на супер цена е изключително подходящ за дамите независимо от техния начин на живот. Може да го приемат жени с динамично ежедневие, отглеждащи деца, спортуващи  и т.н.

Как действа Renewal HGH Power на Always Young?

Always Young Renewal HGH Power for women

Always Young Renewal HGH Power на изгодна цена съдържа около 30 уникални и добре комбинирани съставки, подбрани така че да се постигне оптимален синергичен ефект. Renewal HGH Power  може да даде  на жените  максимална енергия, грижа за хормоналния баланс и тонуса им. Този продукт на Renewal HGH Power Спрей за жени е на супер цена и може да намали ефектите от стресовото ежедневие, осигурява здрав, спокоен и балансиран сън. Основната идея при разработването на този продукт Renewal HGH Power е да придаде на жената още повече сексапил.

Съставките в Renewal® HGH Power for Women Спрей за жени са: 

 • HGH ( Somatropin ) 24x -  подобрява синтезирането на хормона на растежа. Поддържа синтеза на нови протеини, стимулира регенерацията на всички клетки в кожата, мускулите, костите и органите, подобрява усвояването на мазнини и поддържа функционирането на всички органи и жлези. Този продукт представлява значителен напредък в процеса на анти –стареенето.
 • 7 -кето DHEA - Произведен от надбъбречните жлези, той работи директно с щитовидната жлеза засяга метаболизма и изгарянето на мазнините. 7 -кето DHEA е отличен, когато става дума за контрол на теглото, за издръжливост, концентрация и фокус. Иначе казано подпомага загубата на излишни мазнини и килограми, с цел постигане на чиста мускулна маса
 • ADP (аденозин дифосфат) е молекула нуклеозид трифосфат, която е може би най-важният коензим в човешките клетки. Той се определя като „основната енергийна валута на клетките”, чрез която се извършва вътреклетъчния енергиен трансфер. По-просто казано, ATP (АТФ) транспортира химическата енергия във вътрешността на клетките, която се използва за протичане на всички метаболитни процеси, и в частност – за осъществяване на мускулните контракции.
 • Надбъбречната жлеза - Надбъбречните жлези са отговорни за секрецията на няколко важни хормона, регулиращи стреса и метаболизма. Това са жлези, които отделят хормони и осигуряват енергия, издръжливост, мускулен тонус, стрес, алергии и баланс на кръвната захар.
 • Хипофизна предна жлеза: Хипофизната жлеза представлява овално тяло, разположено в ямка на черепната основа, наречена "турско седло". Това е главната жлеза, която отделя много хормони, включително HGH. Цялата субстанция на жлезата се разделя на две части: аденохипофиза – предна част и неврохипофиза в задната част. Двата дяла на хипофизата имат различен клетъчен строеж и произвеждат различни хормони. Аденохипофизата произвежда хормони, които  стимулират стимулира производството на хормони в надбъбречната жлеза и функцията на щитовидната жлеза.
 • 5 - HTP (5 - Хидрокси Триптофан): Използва се от тялото, за да произведе серотонин, вещество което играе важна роля при регулирането на агресивността, телесната температура, настроението, сън, повръщането, кръвосъсирването,сексуалността и апетита. Освен това той има отношение към остаряването, ученето и паметта.
 • Розмариново масло: Укрепва сърцето и костите, стимулира кръвообращението и понижава високото кръвно налягане. Също така е средство подпомагащо функцията на черния дроб и жлъчния мехур.
 • Аминокиселини: Това са основните градивни елементи на протеини, ензими и хормони, необходими за функцията на всички метаболитни процеси, както и за изграждането на мускулите, костите и съединителната тъкан. Аминокиселини също така формират невротрансмитерите, отговорни за мозъчната функция, включително фокусирането и концентрацията, и са необходими за правилното усвояване на витамини и минерали. Подпомагат и укрепват мускулатурата ви и Ви позволяват да се възстановите по-бързо.

Always Young Renewal HGH Power за Жени на супер цена

Във формулата на аминокиселините са L - изолевцин и L - левцин. Това са две от основните вериги  аминокиселини ( BCAA ) и са от жизненоважно значение за енергията и мускулния метаболизъм.
Също така са включени L - Phenylalaine, L - таурин и L - тирозин.

 • L - Phenylalaine: Действието на фенилаланина е стимулантно и антидепресантно. Използва се от мозъка да произвежда Norepinephrine, химикал, който подобрява мозъчната дейност и паметта (а според някои - и сексуалната активност), а намалява апетита и нуждата от сън.
 • L - Taurine: това е заменима аминокиселина. Намира се в централната нервна система, белите кръвни телца, мозъка и опорно-двигателната система. Спомага за повишаване на ефективността на физическите упражнения и телесния състав.
 • L -тирозин: Предава нервни импулси към мозъка, като по този начин подобрява паметта и повишава умствената дейност. Той също така помага в преодоляването на депресията, и насърчава нормалното функциониране на щитовидната жлеза, надбъбречните и хипофизни жлези
 • Acetyl - L - Carnitine: участва в процеса на метаболизирането на храната в енергия. Той помага да се контролира наддаването на теглото, подобрява издръжливостта и предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Това също допринася за производството на невротрансмитера ацетилхолин, които е необходим  за нормалната функция на психиката. С други думи спомага за качественото изгаряне на излишни мазнини от тялото Ви
 • MSM: Помага на организма да премахва  токсините, включително натрупването на млечната киселина от енергичните  упражнения. Това повишава наличността на кислород в тялото като по този начин прави клетъчните стени по-пропускливи. Това води до усвояване на повече хранителни вещества, като витамини и минерали, и по- ефективно изтласкване на клетъчните отпадъци.
 • NADH: Помагайки за създаването на ATP, NADH (никотинамид-аденин-динуклеотид) играе централна роля при дихателния процес и производството на енергия в организма на клетъчно ниво. Подпомага подобряването на паметта, повишава физическите възможности при хронична умора. Притежава силно антиоксидантно действие. Подходящ при нарушения на сърдечно-съдовата, имунната и нервната системи, намалено либидо и сексуални неврози. Важен елемент на цикъла на Кребс ( виж по-долу ) .
 • Citrus Aurantium (Синефрин или окседрин): Съдържа се натурално в плодовете на много цитрусови растения. Използва се най-вече като вещество, подпомагащо изгарянето на мазнини, класифицирано като термогеник и адаптоген.
 • CLA: CLA намалява количеството на мазнините в тялото като същевременно увеличава мускулната тъкан. Освен това CLA има антикарциногенни свойства, понижава нивото на холестерола и риска от атеросклероза. Също така повишава костната маса.
 • Genisten: това е фитоестроген и принадлежи към категорията на изофлавони, които е един от най- метаболитно активните. Той помага за намаляване на холестерола и нивата на триглицеридите, които намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания. Допълнителни ползи включват потискане на симптомите на менопаузата, както и намаляване на крехкостта в костите .
 • CoQ - 10: ензим, участващ в производството на АТР, което е основен източник на клетъчна енергия в тялото . Тя също е от съществено значение за антиоксидантното функциониране на сърдечно-съдовата система.(вж. Кребс Цикъл по-долу) .
 • Chromium: Помага за подобряването на кръвната захар и намаляването на холестерола. Нейните помощни средства при загуба на мазнини чрез оптимизиране на обработката на захари в организма, като по този начин намалява захарта, апетита и насърчава нормалното приемане на храна.
 • Chondroitin Sulfate: Популяризира здрави, гъвкави стави и поддържа жизненият хрущял и съединителната тъкан, които осигуряват подплънка за костите. Тя подпомага за по-удобно, гъвкаво движение, като увеличава  смазочни течности на ставите .
 • D- Glucosamine Sulfate: Глюкозамин Сулфат се използва при изграждането на ставите и хрущялите.
 • Поддържа нормалното функциониране на ставите и съединителната тъкан. Той облекчава болка и възпалението, стимулира възпроизвеждането на съединителната тъкан, и подпомага ставите при артрит. Доказано резултати в борбата със симптомите на остеоартрит, която е най-честата форма на артрит.
 • Wild Yam Extract: има способността да имитира някои хормони, като прогестерон, като по този начин помага за коригирането на хормоналният  дисбаланс. Това е билка, която стимулира имунната система и действа като жизнен тоник. Също така подпомага и възстановителните процеси на организма.
 • Ginger Extract: Използва се за подпомагане на по-ефективно храносмилане, както и помага за облекчаване на последиците от артрит. Също така е мощен антиоксидант, полезен за сърдечни заболявания и може да помогне в хормоналния баланс, особено за менструалния цикъл на жената.
 • Always Young Renewal HGH Power за Жени за работещи жениИнозитол: Намалява нивото на холестерола и триглицеридите /мазнините/ в организма. Спомага трансфера на хранителните вещества през клетъчната мембрана, както и способства за разграждането на мазнините. Помага при депресия, и може да намали симптомите, свързани със стареенето, като артрит и диабет. Също така увеличава функцията на черния дроб и намаля високото кръвно налягане.
 • Mucuna Pruriens: Увеличава умствената дейност и подобрява координацията. Той е мощен освобождаващ хормон на растежа, насърчава чистата мускулна маса и загубата на мазнини.
 • Биотин: Биотин е ключов регулаторен елемент в глюконеогенезата, синтеза на мастни киселини и метаболизма на някои аминокиселини. Наред с ролята си на производство на енергия, биотинът повишава синтеза на някои протеини. Той играе роля в цикъла на Кребс (виж по-долу) и е предназначен за здрава коса и кожа, нервна тъкан и костния мозък, и за намаляване на  мускулната болка .
 • Chromium: Подпомага загубата на мазнини, като помага на кръвната захар (глюкоза ) да се движи от кръвта в клетките, като по този начин превръща въглехидрати, протеини и мазнини в енергия. Този минерал също спомага за увеличаване на мускулната тъкан и е показано, че съдейства за понижаване на холестерола .
 • Витамин D: Той е съществен за поддържането на нивата на калций в кръвта и за транспортирането му от храносмилателната система чрез кръвния поток към костите . Витамин D е от съществено значение за здравите зъби , кости, кръвното налягане и имунитета. 

Цикълът на Кребс: метаболитен процес, които представлява катаболитна верига от реакции, в която става пълно разграждане на пирогроздената киселина до СО2 и Н2О, при което се отделя енергия за нуждите на клетката. Главната функция на Цикъла на Кребс е да служи като общ краен път за окислението на въглехидрати,липиди и белтъци. Той има значителна роля за процесите на синтез на глюкоза, мастни киселини и аминокиселини.
В организма и аминокиселините мастните киселини и пирувата образуват Ацетил КоА. При навлизането на ацетил-КоА в матрикса на митохондриите той се свързва с молекула оксалацетат и се превръща в лимонена киселина (цитрат). Цитратът от своя страна под действието на ензима аконитаза се превръща в цис-аконитат, при което се отделя молекула вода.

 Препоръчителен прием и употреба:

 1. За максимално усвояване, използвайте Renewal HGH Power за Жени  най-малко 30 минути преди или след хранене
 2. За по-добра усвояемост изплакнете устата си преди това
 3. Впръскайте 1 или 2 пъти под езика, 3 пъти на ден
 4. Задръжте течността под езика в продължение на 30 до 60 секунди , а след това преглътнете
 5. Приемайте го в продължение на пет последователни дни, след това 2 дена почивайте
 6. Ако приемате повече от един Renewal® продукт дневно, вземете първия, както е указано, а след това изчакайте няколко минути, преди да пристъпите към следващия

Най-доброто време за прием на трите дози е: 

1. Веднага след ставане или преди сутрешна тренировка
2. Следобед около 16:00 часа или преди следобедната/ вечерна тренировка
3. През нощта преди лягане
 
Важно: За да усетите резултатите, които са възможни с Renewal® трябва да използвате продукта последователно първите три или четири месеца. Две впръсквания, три пъти на ден, пет дни в седмицата.
След като приемате Renewal® три или четири месеца, добре е да спрете за една седмица до десет дни. Това позволява на рецепторите на растежния хормон в тялото да си починат и организма да си "поеме въздух".

Съдържание: Една унция течност (30 мл)
Дозировка: 1-2 впръсквания
Спрей в опаковка: 184

съставна част потентност % DV
HGH (Somatropin) 30x/45x *
Rosemary Oil 22x/30x *
Ginger 24x *
Thyroid Gland 9x/20x/30x *
Colostrum 12x/18x/24c *
Arsenicum Album 12x/22x/30x *
Vanadium 24x *
Rye Ergot 24x *
Hypothalamus Gland 12x/24x *
Citrus Aurantium 24x *
Black Nightshade 24x *
Ink of Cuttlefish 12x/30x *
Mucuna Pruriens 24x *
Pituitary Gland 9x/24x/30x *
Ignatia Amara 12x/22x/30x *
Germanium 12x/20x/24x *
Rhododendron 12x/22x/30x *
Gem Essences of:
   Yellow Sapphire
   Clear Quartz
   Charoite
   

Базови съставки: деминерализирана вода, етанол 10%, глицерин 8%

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™