Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr | Bioclinic Naturals

DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr | Bioclinic Naturals
DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr | Bioclinic Naturals
122.55 лв.
Код на продукта : Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Продуктът не е наличен

КатегорииDetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr | Bioclinic Naturals

 • Терапия насочена към здравето на червата
 • Увеличава производството на жлъчка
 • По-ефективно храносмилане
 • Силен антиоксидантен потенциал
 • Подкрепа за храносмилателната система
 • По-ефективно отстраняване на токсините от тялото
 • Защита на хепатоцитите от вредни фактори
 • Подкрепя клетъчното прочистването в дълбочина
 • DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr е на отлична цена от Bioclinic Naturals

Какво знаем за DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация?

Като хранителна добавка DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr от Bioclinic Naturals на изгодна цена е хранителен микс с нисък алергичен потенциал, предназначен за здравословна детоксикация. Може да използвате напитката като ефективна програма за детоксикация, приемайки я периодично. Ако пък Вашият организъм е по-податлив на токсините от околната среда или живеете и работите в замърсени зони, може да я приемате ежедневно с профилактична цел.

Всеки ден хората са изложени на плашещо количество токсини, които откриваме например в преработените храни, продуктите за бързо хранене, замърсената околна среда (тежки метали, детергенти). Поради постоянното развитие на цивилизацията, техният размер продължава да нараства, а Вашите най-важни вътрешни органи, отговорни за детоксикацията на организма (черния дроб, бъбреците), не могат да се справят с тях. Последиците от натрупването на токсини в организма могат да бъдат различни заболявания, нисък имунитет, промени в настроението, кожни проблеми или влошаване на паметта. Можете да помогнете на организма си в процеса на очистване и да облекчите натоварването на органите си чрез DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация от Bioclinic Naturals с уникална цена.

Как действа DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация?

DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr от Bioclinic Naturals е хранителна добавка, която съдържа комплекс от компоненти, поддържащи дълбокото клетъчно прочистване, подпомагайки протичането на жлъчка, улеснявайки отстраняването на токсините от тялото и предотвратявайки повторното им абсорбиране в кръвта. Продуктът комбинира растителни екстракти, фибри, аминокиселини, антиоксиданти, фитохимикали и целеви хранителни вещества, които влияят положително върху цялата храносмилателна система и подпомагат детоксикацията на организма. Това оказва голямо влияние върху общото здравословно състояние на телесната система.

Методите за детоксикация на тялото включват релаксация, почистване и правилно хранене на организма. Тези методи се практикуват от векове навсякъде по света, включително в Аюрведическата и китайската медицина. По време на детоксикацията се извършва отстраняване на токсините от тялото, както и последващото му обогатяване с полезни вещества. Това ще Ви предпази от заболявания и ще Ви помогне да възстановите оптималното си здраве.

В допълнение към широк спектър от витамини и минерали, които подпомагат пътищата за детоксикация, DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr на отлична цена съдържа смес от аминокиселини, фитохимикали и антиоксиданти. Те подпомагат елиминирането на вредните елементи и предпазват клетките от увреждане. Сред тези хранителни вещества е N-ацетил цистеин (NAC), аминокиселина, известна с това, че възстановява нивата на глутатион, защото е пряк негов прекурсор. Синтеза на глутатион, е важен фактор за вътреклетъчната антиоксидантна защита и поддържа функционалната активност и морфологична цялост на клетките. NAC от състава на продукта, предотвратява увреждането на черния дроб и намалява тежестта и токсичността на тежките метали, като метилживак и кадмий. Също така DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация 600 гр включва алфа-липоева киселина, която поддържа конюгацията на глутатион, осигурява антиоксидантна поддръжка както в мастна, така и във водна среда. Има положителен ефект върху функционирането на черния дроб, което повишава нивата на цистеин в организма. Цистеин е сярна аминокиселина, необходима за производството на мощния антиоксидант – глутатион. Алфа-липоева киселина от формулата на продукта, предпазва нервните клетки от увреждане с живак и увеличава неговото отделяне. Засилва положителното действието на антиоксидантите – витамин С и Е. Също така предпазва тези витамини в организма и им помага да потискат свободните радикали.

Екстрактите от зелен чай и млечен бодил, влизащи в състава на DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr, са известни със своите хепатопротективни свойства, както и с мощния си антиоксидантен капацитет срещу токсините в околната среда. Млечният бодил също подобрява глюкуронирането и предпазва от изчерпване на глутатиона. Освен това, сместа DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация от Bioclinic Naturals с отлична цена съдържа прах броколи, включващ голямо количество глюкозинолати. Това е група антиоксиданти, за които е доказано, че подобряват естрогенния метаболизъм и осигуряват подкрепа за конюгиране във фаза II на детоксикацията на черния дроб с ензими. Употребата на натриев алгинат, целулоза, ябълков пектин и гума гуар, включени в детоксикиращата напитка от Bioclinic Naturals, стимулира здравословното храносмилане и елиминирането на токсините чрез честа дефекация. Ябълковият пектин е отличен източник на разтворими фибри, жизненоважни за правилното храносмилане и редовно изхвърляне на ненужните вещества от организма. Поддържа правилен тонус на червата, задържа вода и различни остатъчни вещества, увеличава обема на фекалните маси и подобрява изхвърлянето на токсини. Използването на покълнал кафяв ориз с органичен произход в DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация, като източник на протеин, свободен от глутен, прави продукта подходящ за хора, страдащи от цьолиакия (глутенова непоносимост).

За да обобщим, DetoxiCleanse™ Detoxification Nutritional Drink Mix 600 gr от Bioclinic Naturals с много изгодна цена има изключителни предимства:

 • Съдържа хранителни елементи и фитохимикали, предназначени да увеличат производството на вътреклетъчен глутатион, за засилено отстраняване на токсични метали, свободни радикали и други замърсители
 • Подобрява функция на червата, намалявайки времето за преминаване на вредните вещества през червата и подобрява чревната перисталтика
 • Поддръжка на черния дроб и бъбреците за оптимална детоксикация и функциониране
 • Формулата намалява рециркулацията на токсини по време на процеса на елиминиране
 • Осигурява източник на протеин, несъдържащ глутен, за тези, които имат глутенова чувствителност, за да възстановят безопасно здравето на чревните стени
 • Нисък гликемичен индекс и натоварване, нисък алергичен потенциал, без глутен

Формулата на продукта DetoxiCleanse Хранителна напитка за детоксикация 600 гр от Bioclinic Naturals на страхотна цена ще осигури здравословна детоксикация на Вашия организъм, за да се чувствате по-енергични, с отличен метаболизъм и храносмилане и с прояснена мисъл. Включва мощни антиоксиданти, чието действие намалява ефектите от оксидативното увреждане. Всички вещества в продукта притежават ценни здравословни свойства, с много ползи за Вашето здраве.

Начин на употреба: За ежедневна поддръжка и лека детоксикация: Започнете деня си с 2 мерителни лъжички (40 г), смесени както е указано по-долу или според указанията на Вашия лекар.

5-дневна диета: Приемайте по 2 мерителни лъжички (40 гр.) 2-3 пъти дневно в продължение на 5 дни или според указанията на Вашия лекар.

Инструкции за смесване: Смесете 2 мерителни лъжички (40 г) с 250 мл вода или прясно изцеден сок (от зеленчуци или плодове). Също така можете да персонализирате напитката си, като смесите 2 мерителни лъжички (40 г) с 250 мл вода и добавите 1 чаша пресни или замразени плодове. Разбъркайте и пийте веднага.

Дозировка: 2 мерителни лъжички (приблизително 40 гр)

Дози в опаковка: 15

Стойност в 1 доза (2 м. л. - 40 гр) Стойност %ПДД
Калории 140  
Калории от мазнини 35  
Общо мазнини 4 гр 6%†
Наситени мазнини 3 гр 15%†
Общо въглехидрати 10 гр 3%†
Диетични фибри 6 гр 24%†
Захари 4 гр **
Протеини 15 гр  
Витамин А (като Бета-каротин) 2400 IU 48%
Витамин С (Аскорбинова киселина) 150 мг 250%
Витамин D (като Холекалциферол) 100 IU 25%
Витамин Е (като d-алфа токоферил ацетат) 25 IU 83%
Тиамин (като Тиамин хидрохлорид) 20 мг 1333%
Рибофлавин 10 мг 588%
Ниацин (като Ниацинамид) 10 мг 50%
Витамин В6 (като Пиридоксин хидрохлорид) 25 мг 1250%
Фолат (като Фолиева киселина) 200 мкг 50%
Витамин В12 (като Цианокобаламин) 50 мкг 833%
Пантотенова киселина (като Калциев пантотенат) 15 мг 150%

Калций (като Калциев цитрат, Дикалциев фосфат

и Калциев сулфат)

273 мг 27%
Фосфор (като Дикалциев фосфат) 37 мг 4%
Йод (като Калиев йодид) 15 мкг 10%
Магнезий (като Магнезиев цитрат) 100 мг 25%
Цинк (като Цинков цитрат) 10 мг 67%
Селен (като Хелат на селен) 40 мкг 57%
Хром (като Хром Хелат) 75 мкг 63%
Молибден (като Цитрат) 10 мкг 13%
Калий (като Калиев цитрат) 150 мг 4%

Протеинов концентрат от покълнал кафяв ориз органичен

(Organic Sprouted Brown Rice Protein Concentrate)

20 гр **
Целулоза 3 000 мг **
Средноверижни триглицериди 3 000 мг **
Гума Гуар 1185 мг **
Соев лецитин 1000 мг **
L-глутамин 500 мг **
L-глицин 500 мг **
Натриев алгинат (извлечена от Laminaria japonica) 400 мг **
Хлорела 250 мг **
L-метионин 250 мг **
L-лизин Хидрохлорид 165 мг **
N-ацетил-L-цистеин 150 мг **
Стевия, прахообразен екстракт (листа) 150 мг **
Метилсулфонилметан (MSM) 100 мг **
Ябълков пектин 100 мг **
Таурин 60 мг **
Алфа-липоева киселина 50 мг **
Натриев меден хлорофилин 50 мг **

Млечен бодил (Silybum marianum) прахообразен

екстракт (семена) стандартизиран до 60% силимарин

50 мг **
Броколи, прах 50 мг **

Зелен чай (без кофеин) (Camellia Sinensis)

прахообразен екстракт (лист) стандартизиран до 45% EGCg

50 мг **
Бромелаин (1000 GDU / g) 45,5 мг **
Калциев D-глюкарат 25 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: органична захар от тръстика, природни аромати (черна череша, лимон, лайм), арабска гума.

Не съдържа изкуствени консерванти, подсладители, оцветители пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки или ГМО.

Важно: Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте имали диария, коремна болка, необяснима загуба на тегло или кръв в изпражненията! Не се препоръчва по време на бременност или кърмене! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™