Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals 9232 BCN

BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals 9232 BCN
BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals 9232 BCN
177.41 лв.
Код на продукта : BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals 9232 BCN

BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg | Bioclinic Naturals

  • Подобрява метаболитната функция
  • Поддържа регулирането на глюкоза
  • Засилва премахването на токсини с ендогенен и екзогенен характер
  • Възстановява синтеза на глутатион
  • Осигурява бионалични хранителни вещества
  • Ниско алергична формула без глутен
  • BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg е на страхотна цена от Bioclinic Naturals

Какво знаем за BioClear?

Като хранителна добавка BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg от Bioclinic Naturals на уникална цена поддържа пътищата за детоксикация, като предоставя на Вашия организъм основни хранителни вещества в широки граници – бионалични витамини и минерали.

Токсините, които влизат в тялото заедно с храната, водата, въздуха, цигарения дим, могат да доведат до интоксикация. В резултат на това ние се чувстваме по-зле. Нашето тяло ще се стреми да елиминира отровите от себе си, но обикновено това не се случва бързо. Най-често организмът, обременен с токсини, изпраща сигнали, които могат да придобият хронична форма. Освен това натрупването на токсини води до отслабване на здравето и дори до появата на болести. Претовареното с токсини и отпадни елементи тяло, най-често има киселинна среда, която привлича патогенни микроорганизми и бактерии. В киселата среда има малко кислород, поради което клетките не получават нормално хранене. Всичко това влошава здравето и води до появата на болести. Много специалисти смятат, че детоксикацията на тялото ще помогне да се решат много здравословни проблеми, да се подобри кожата, косата, ноктите и да се нормализира метаболизмът.

Детоксикацията на тялото е отстраняване на ненужните отпадъци и токсини, които могат да се натрупват в организма и да навредят на здравето Ви. Естествената детоксификация се осъществява ежедневно с помощта на черния дроб, червата, бъбреците и кожата. Излишните продукти от метаболизма се изключват от организма, а с тях се изхвърлят и токсините. За да се подобрят естествените процеси на детоксикация на човешкото тяло, експертите съветват да пиете повече течности, т.е. пречистена вода, билков чай, да приемате различни хранителни добавки за детоксикация, фибри за подобряване функцията на червата, пресни сокове и салати за черния дроб и бъбреците. Вие може да подпомогнете Вашето тяло в неговата естествена детоксикация с продукта BioClear Пудра 1 кг, който Ви предлагаме на уникална цена.

Как действа BioClear Пудра?

BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg е хранителна напитка, която използва форми на хранителни вещества, предназначени както да заобиколят метаболитните затруднения, така и да осигурят оптималната им абсорбция, включително рибофлавин 5-фосфат, 5-MTHF форма на фолат, смесени токофероли, цитратна или пиколинатна форма на повечето минерали. Диетата за прочистване се допълва и от съдържащите се в напитката грах, който е нискоалергенен и органичният оризов протеин, който помага и за развитие на мускулите.

BioClear Пудра 1 кг съдържа широк спектър от витамини и минерали, които подпомагат пътищата за детоксикация, а в допълнение към тях и смес от аминокиселини, фитохимикали и антиоксиданти. Сред тези хранителни вещества са N-ацетил цистеин, глутатион, таурин и екстракт от зелен чай, които предпазват клетките от увреждане и подпомагат елиминирането на ендогенни и екзогенни токсини. Аминокиселината N-ацетил цистеин (NAC) от състава на продукта е известна с това, че директно възстановява клетъчните нива на глутатион, защото е пряк негов прекурсор. Синтезът на глутатион е важен фактор за вътреклетъчната антиоксидантна защита и поддържа функционалната активност и морфологична цялост на клетките. NAC намалява тежестта и токсичността на тежките метали като метилживак, кадмий и олово. Така предотвратява увреждането на черния дроб.

Друг елемент от хранителната напитка BioClear Nutritional Drink Mix от 1 кг е таурин, който осигурява антиоксидантна защита. Подобно на останалите антиоксиданти, той елиминира директно излишните свободни радикали от организма, но също така може да увеличи производството и активността на други телесни антиоксиданти. Проучванията показват, че таурин помага за понижаване на нивата на хомоцистеин, което корелира силно с развитието на сърдечно-съдови заболявания. Той е субстрат за производството на жлъчни соли. Поради това играе важна роля в разграждането на мазнините и холестерола и спомага за поддържането на здрави нива на липидите. Таурин има благотворно въздействие върху здравето на черния дроб. Предпазва го от увреждане, причинено от токсичните тежки метали и активността на свободните радикали.

Помощ за елиминирането на токсините оказва и присъстващият във формулата на продукта BioClear Пудра 1000 мг от Bioclinic Naturals екстракт от зелен чай, който има тонизиращ ефект върху всички системи на тялото. Той съдържа кофеин и танин, стимулиращи умствената активност на мозъка. Предотвратява тромбоза, понижава нивата на кръвната захар, предпазва черния дроб от токсини и облекчава симптомите на диабет в стадий 2.

В състава на BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg с чудесна цена присъстват и елементи, които подпомагат дейността на храносмилателната система, което е много важно за детоксикацията на организма. Едно от тези вещества е L-глутамин, който нормализира нейната работа и увеличава активността на протеиновия синтез. Заедно с това, глутамин предпазва чернодробните клетки от токсини и отстранява амоняка, който се образува поради повишения прием на протеини. Също така участва при образуването на глутатион – един от най-мощните антиоксиданти в човешкото тяло. В продукта откриваме и флавоноида кверцетин, като ензимно модифициран изокверцетин, известен и с абревиатурата EMIQ. Той защитава чревните клетки, тъй като е един от най-силните антиоксиданти. Играе важна роля за предотвратяване на уврежданията, нанасяни от свободните радикали.

От всичко казано дотук може да се заключи, че BioClear Nutritional Drink Mix 1 kg е отличен продукт, който ще подпомогне естествената детоксикация на Вашето тяло. Способства за отстраняване на токсините от организма Ви, както и последващото му обогатяване с полезни вещества. Това ще Ви предпази от заболявания и ще Ви помогне да възстановите оптималното си здраве.

Препоръчителен прием: Смесете 2 марителни лъжички (60 г) на ден в 375-500 мл течност (вода, сок и т.н.), консумирайте непосредствено преди хранене. Приемайте няколко часа преди или след приема на медикаменти. Избягвайте приемане на продукта преди лягане. Консултирайте се с лекар за употреба над 8 седмици.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (приблизително 30 г)

Дози в опаковка: 33,3

Състав в 1 доза (1 м.л. 30 г) Стойност %ПДД
Витамин А (Палмитат) 1000 IU (302 мкг RAE) **
Бета-каротин (Dunaliella salina) (цял) 1500 IU (900 мкг ) **
Витамин В1 (Тиамин хидрохлорид) 6 мг **
Витамин В2 (Рибофлавин 5'-фосфатен натрий) 2,5 мг **
Витамин В3 (Ниацинамид) 15 мг **
Витамин В3 (Ниацин / Инозитол Хексаникотинат) 4 мг **
Витамин В5 (Пантотенова киселина / Калциев d-пантотенат) 25 мг **
Витамин В6 (Пиридоксал 5'-фосфат) 5 мг **
Биотин 75 мкг **

Фолат (от (6S) -5-метилтетрахидрофолиева киселина (MTHF),

глюкозаминова сол, Quatrefolic®)

150 мкг **
Витамин В12 (Метилкобаламин) 25 мкг **
Холин (Дихидроген цитрат) 15 мг **
Витамин С (Калциев аскорбат) 150 мг **
Витамин D3 (Холекалциферол) 200 IU (5 мкг) **
Витамин Е (d-алфа токоферол) 25 IU (16,8 мг AT) **
Миксирани токофероли 15 мг **
Бор (Калциев фруктоборат) 50 мкг **

Калций (Аскорбат, цитрат тетрахидрат, малат,

двуосновен калциев фосфат дихидрат)

350 мг **
Хром (Пиколинат) 50 мкг **
Магнезий (Бисглицинат) 75 мг **
Манган (Цитрат) 0,75 мг **
Молибден (Цитрат) 25 мкг **
Фосфор (Двуосновен калциев фосфат дихидрат) 150 мг **
Калий (Цитрат) 50 мг **
Селен (Селенометионин) 35 мкг **
Ванадий (Цитрат) 25 мкг **
Цинк (Пиколинат) 5 мг **
Бетаин 25 мг **
EMIQ (Ензимно модифициран изокерцитрин) 10 мг **
Глицин 825 мг **

Екстракт от зелен чай (Camellia sinensis) (лист)

(Стандартизиран до 45% EGCG, 80% катехини)

12,5 мг **
L-глутамин 250 мг **
L-глутатион 12,5 мг **
L-лизин (Хидрохлорид) 250 мг **
MSM (Метилсулфонилметан) 50 мг **
N-ацетил-L-цистеин 25 мг **
Таурин 55 мг **
Грах протеин (Pisum sativum) (семена) 8,39 г **
Протеин от органичен кафяв ориз (Oryza sativa) (семена) 8,39 г **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: средно верижни триглицериди, натурални аромати (сметана, ванилия, портокал), екстракт от плод Монк.

Не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, пшеница, глутен, яйца, дрожди, черупчести, ядки или ГМО.

Важно: Не използвайте продукта, ако приемате антибиотици, нитроглицерин или калий-съдържащи лекарства или добавки! Продуктът не е подходящ за бременни жени и кърмачки! Преди употреба се консултирайте с лекар, ако имате бъбречно-каменна болест, бъбречна недостатъчност, желязо дефицитна анемия или диабет! Да не се предозира! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™