Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Топ продукти за Ново ! Промоции

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature`s Way

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature`s Way
Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature`s Way
Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature`s Way
112.43 лв
Код на продукта : Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 15
Цена на доза: 7.5 лв.

 
Бърза поръчка
Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект | Nature`s Way

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект Nature`s Way

  • Пречиства черния дроб
  • Предпазва от камъни в жлъчката
  • Подобрява храносмилането
  • Помага при запек
  • Пречиства кръвта
  • Предпазва от холестерол
  • Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature`s Way е на топ цена

Какво знаем за детоксикацията и за Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit? 

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature's Way е на чудесна цена и е перфектното решение за детоксикация

Все по-често хората си задават въпросите „Защо ни е необходима детоксикация?“, “ Защо да го правим, след като организмът ни е програмиран сам да го прави?“. На всеки въпрос има и отговор. Истината е, че когато телата ни са били „проектирани“ преди много хиляди години, токсините, които познаваме днес, не са съществували. В наши дни начинът ни на живот е пълен с химически добавки и консерванти. Телата ни не ги разпознават и не знаят как да ги обработят. Токсините се делят основно на два вида: екзогенни токсини, които идват отвън на тялото, и ендогенни токсини, които се произвеждат вътре в тялото. Първите са рафинирани химикали, които обикновено се използват за удължаване на срока на годност на много от продуктите, които използваме днес. 

Вторият са странични продукти от различни процеси на вътрешния организъм, които отделят вещества като: дрожди, гъбички, бактерии, паразити, млечни киселини, пикочни киселини, ферментация и лимфа. Човешкото тяло наистина притежава функция, която изхвърля излишното и се прочиства, но не може да извхърли всички токсини и отпадъци, които човек приема сега с храни, напитки и начин на живот. Всяко едно нещо в ежедневието ни съдържа токсини: водата, въздухът, храната, козметика, медикаменти, технологии, дори шампоаните и пастите. Това е главната причина всеки организъм да се нуждае от детоксикация поне 2 пъти годишно.

Ние от Biomall.bg Ви предлагаме един лесен, натурален и безвреден начин, за да детоксикирате тялото си. Хранителната добавка Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature's Way е на чудесна цена и е перфектното решение за детоксикация. В състава си тази добавка съдържа патентована форма на екстракт от силамарин от растението млечен бодил. Това билково чудо се използва от стотици години, за да се стимулира чернодробното здраве, имунната функция, нормалното храносмилане и общото благосъстояние.

Nature`s Way предлага два основни комплекта Thisilyn Cleanse: Thisilyn Cleanse (минерално) и Thisilyn Cleanse (билков). И двата продукта пречистват организма за 15 дни и всеки комплект съдържа продукти за три фази: детоксикация на цялото тяло, 6-влакнеста смес и храносмилане. Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit се различава с това, че в третата фаза за пречистването помага магнезиев хидроксид. Магнезиевият хидроксид насърчава здравословното елиминиране чрез извличане на водата в червата, което води до омекване на отпадъчния материал и създаване на натиск в дебелото черво. Тялото реагира на това, като незабавно почиства червата.

Как действа Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект Nature`s Way?

Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature's Way е 15-дневна програма, която насърчава здравословното елиминиране на токсините и е на страхотна цена. Специално балансирана за почистване на червата, черния дроб, жлъчката, храносмилателната система, пикочните пътища и дори премахване на камъни в жлъчката. Тази програма съдържа набор от известни с ползите си съставки като: магнезиев хидроксид, артишок, куркума, магарешки бодил, фибри, глухарче, трифала и др. Всички съставки са разпределени в три фази, които комбинирани пречистват целия организъм и извеждат токсините от него леко и не слабително. 

Фаза 1

Тисилин Клийнс с Минерали включва детоксикация на цялото тяло. Фаза едно е една перфектно балансирана формула, която пречиства няколко основни системи и насочва токсините към фаза 2. В състава на тази фаза влизат съставките Магарешки бодил(силимарин), Артишок, Глухарче и Куркума. Те извеждат токсините от кръвта, жлъчката, черния дроб, пикочните пътища и дори кожата и, както казахме, ги препращат към фаза 2. Силимаринът е флавоноиден комплекс, съставен от три различни флавоноиди: силибинин, силидианин и силицирцин. Този комплекс е съсредоточен в семената на растението "Silybum marianum", растение, използвано хилядолетия за лечение на нарушения на черния дроб и жлъчния мехур. Съвременните изследвания сочат, че силимарин притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства и хепатопротективни (предпазващи от черния дроб) ефекти. По-специално, той може да помогне да се предотврати увреждането на черния дроб и да се подпомогне растежа на нови чернодробни клетки.

Останалите съставки във фаза 1 също са свързани с грижата за черния дроб и жлъчката. Например, при проучвания е доказано, че корен от глухарче повишава нивата на детоксикация в чернодробните ензими. Куркумата и Артишокът отговарят за правилното функциониране на жлъчката. Куркумата е мощен антиоксидант и противовъзпалителна билка, която обикновено се използва за подпомагане на храносмилането и увеличава производството на жлъчката от жлъчния мехур. Артишокът се използва за подпомагане на потока жлъчка от черния дроб до жлъчния мехур.

Тисилин Клийнс с Минерали от Nature`s Way на достъпна цена включва детоксикация на цялото тяло.Фаза 2

Шест натурални диетични фибри (включително LignaMax® с високо съдържание на лигнонов лен) се комбинират в лесно диспергирана формула за улавяне на токсини и други примеси в червата. От друга страна, ФОС (фруктоолигозахариди) осигуряват мощен пребиотичен стимул за поддържане на здравата чревна микрофлора. Втората фаза съдържа шест източника на фибри, включително люспи псилиум, ленено семе, акациева гума, грейпфрутов пектин, гуар гуар и фруктоолигозахариди. Предимставата от приемането на допълнителни фибри през деня са доказани преди много време. Приемът на храни с високо съдържание на фибри помага да се поддържа здравето на червата, да се контролират нивата на холестерола и кръвната захар и да се поддържа здравословно тегло.

Дневно всяка жена трябва да приема по 25 гр. фибри, а всеки мъж по 38 гр. Приемът на нужното кличество фибри дневно е изключително полезен за организма.Фибрите забавят поглъщането на захарта в кръвта. Когато приемате храни с високо съдържание на фибри, като боб и пълнозърнести храни, захарта в тези храни се абсорбира по-бавно, което предпазва нивото на кръвната Ви захар от покачване твърде бързо. Освен това фибрите прочистват дебелото черво, действайки като четка. Действието им помага за изчистване на бактериите и други натрупвания в червата и намалява риска от рак на дебелото черво. Още нещо важно за тях е, че те поддържат правилното движение на червата, като премахват и предпазват от запек и поддържат естественото изхвърляне на ненужното, без да действат слабително. 

Фаза 3 

Фаза три е последната и най-съществена част от пречистването с Thisilyn CLEANSE Mineral Cleansing Kit – добавка на достъпна цена. Съставките  магнезиев хидроксид, Triphala и Силимарин насърчават прочистването на примеси и токсини през червата, включително и тези, които фибрите са уловили във фаза 2. Успокояващите билки са включени, за да улеснят тази критична почистваща фаза. Както споменахме, една от тях е магнезиев хидроксид, който се използва за премахване на запек. Той се смята за лаксатив, който черпи вода в червата и по този начин предизвиква движение в тях, омекотява попадналите отпадъци и улеснява премахването им. Често магнезиевият хидроксид се използва при стомашни киселини, разстроен стомах и лошо храносмилане. Смята се, че е антиацид, който действа чрез намаляване на количеството киселини в стомаха.

Следващата билка от състава на Фаза 3 е Трифала. Тя е най-често известна с това, че се използва като нежен тоник за червата, тъй като е полезна за храносмилането и поддържа редовните движения на червата. Комбинацията от трите плода има синергичен ефект, за да подсили и много други системи. В допълнение към стомашно-чревния тракт, Аюрведа използва triphala churna за поддържане на здрави дихателни, сърдечно-съдови, уринарни, репродуктивни и нервни системи. За трифала също е доказано, че е мощен антиоксидант, предпазващ клетките от вредните ефекти на свободните радикали. Последната съставка от тази фаза е Магарешки бодил. Силимаринът е известен със свойството си да прочиства черни дроб, но освен това той подпомага и храносмилателната система. Магарешкият бодил улеснява храносмилането и е известно, че той извлича токсините от тялото Ви.

Неправилната детоксикация и трупането на токсини започва да влияе на всяка една система в организма Ви. Те причиняват умора, лошо настроение, липса на концентрация, разсеяност, проблеми със стомаха и храносмилането и дори понижават имунитета. Цялостната програма Тисилин Клийнс Минерална програма Комплект от Nature`s Way на изгодна цена действа прочистващо на цялото Ви тяло, като заедно с това повишава енергията,  концентрацията и настроението. Премахва умората и регулира правилната чревна флора и храносмилане.  

Фаза 1

Препоръчителен прием:  По 1 капсула сутрин и вечер с пълна чаша /250 мл/ вода в продължение на 15 дни.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Въглехидрати 1 гр <1%†

Патентована смес за Уринарния тракт: 

Екстракт от червена боровинка (плод),

екстракт от аспержи (корен) 20%  полизахариди, магданоз(лист)

185 мг **

Патентована смес за Лимфи, кръв и кожа:

Репей(корен), червена детелина (цвят),

cleavers(herb), орегонско грозде(корен)

185 мг **
Thisilyn Магарешки бодил екстракт(семе) 80% силимарин 125 мг **
Артишок екстракт(лист) 6% кофеилохинонова киселина 75 мг **
Куркума екстракт (корен) 95% куркуминоиди 75 мг **
Глухарче(корен) 40 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: расителна целулозна капсула.

Важно: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Фаза 2

Препоръчителен прием: По 3 капсули сутрин и 3 капсули вечер с пълна чаша вода в продължение на 15 дни.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Въглехидрати 1 гр <1%†
Диетични фибри 1 гр 4 %†
Натрий 5 мг <1%

Патентована смес от 6 вида фибри: 

псилиум,  овесени трици, гуар гума,

LignaMax(висококачествено ленено семе),

грейпфрут пектин, фруктоолигозахариди

1.86 гр(1.860 мг) **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Растителна целулоза (капсула), растителна целулоза, силициев двуокис. 

Важно: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Фаза 3

Препоръчителен прием: Приемайте по 2-3 капсули преди лягане с чаша вода. Не повече от 10 дни.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 10

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД

Магнезиев хидроксид

2.7 гр (2.700 мг) **

Успокояваща патентована смес:

мента (лист), джинджифил(корен), копър(семе),

гъба(корен)

300 мг **

Трифала екстракт:

патентована смес(плод) 40%,

amalaki, haritaki, bibhitaki

270 мг **
Магарешки бодил Thisilyn екстракт(семе)
80% силимарин
190 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Растителна целулоза

Важно: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™