Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature

Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature
Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature
23.50 лв
Код на продукта : Имуно Комплекс Кидс Сироп 100 мл
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 20
Цена на доза: 1.18 лв.
Размер на доза: 5 мл

 
Бърза поръчка
Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature

Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature

  • Оказва благоприятен ефект върху детския имунитет
  • Имуностимулиращо действие
  • Изцяло натурален състав
  • Богат състав от хранителни вещества
  • Гарантира висока антиоксидантна активност
  • С вкус на сочна, сладка и ароматна круша
  • Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Имунокомплекс Сироп за Деца?

Производителят Doctor Nature е разработил хранителната добавка Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл в подкрепа на детския имунитет, а при нас се предлага на страхотна цена. Тя е с изцяло естествени компоненти, които спомагат за здравословната работа на имунната система на детето.

Здравето на детето е това, което най-много безпокои родителите. И ако детето често боледува, те със сигурност си задават въпроса как да повишат имунитета му. С настъпването на студеното време все по-важен става въпросът как да се укрепи здравето на детето, да се активират защитните резерви на тялото, да се предпази от възможни заболявания. В този период трябва да положите допълнителни грижи за защитата на организма на Вашето дете.

Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл на топ цена от Doctor Nature подкрепя детската имунна система

Нека да видим какво представлява имунитетът. Това е способността и желанието на нашето тяло бързо и ефективно да се противопоставя на всички онези инфекции, които идват отвън, и след това да ги унищожи. Силният имунитет е ключът към здравето на човека на всяка възраст. Защитната система при децата е доста по-различна от тази при възрастните, има свои собствени характеристики и недостатъци, което прави тялото на детето податливо на различни инфекции. Устойчивостта на организма към вируси, инфекции, токсини и други болестотворни организми се формира в детска възраст, следователно точно в този период възрастните трябва да следят за здравето на детето.

Как действа Имунокомплекс Сироп за Деца?

За да спомогне за нормална работа на имунната система по време на периоди с повишена необходимост, например преди началото на учебната година или през студения сезон, Имунокомплекс Сироп за Деца с топ цена комбинира съставки, които доказано подобряват защитата на тялото срещу различни болести. Всички те доставят необходимите елементи, които максимално допринасят за засилване защитата на организма и оказват благоприятен ефект върху детския имунитет.

Съставът на Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл включва едно от най-полезните растения на планетата – облепиха, известно още като сибирски ананас, ракитник, морски зърнастец. Неговият феноменален състав обогатява клетките с витамини и други полезни вещества, помага за извеждане на токсините и стимулира работата на черния дроб. Това е супер храна, която оказва прекрасно влияние върху цялостното здравословно състояние, което ще е от голяма полза и за детския организъм.

Имунокомплекс Сироп за Деца 100 мл на супер цена от Doctor Nature е с изцяло натурални съставки, засилващи защитата на организма

Натрупването на витамини в плодовете на растението е толкова голямо, че то се смята за първенец сред всички плодове и зеленчуци по съдържание на витамин А и Е. Освен това витамин С от състава на облепиха е устойчив дори и при висока температура, ако например сварите на чай неговите плодчета. Съставът на морския зърнастец включва още витамините B1, B2, PP, флавоноиди – които са известни антиоксиданти и забавят стареенето на клетките. А също много други полезни органични киселини, полиненаситени киселини, ценно етерично масло, ценната омега 7 мастна киселина. Богатството от важни хранителни вещества прави билката силен защитник на имунитета. Целият набор от антиоксидантите в облепиха, като полифеноли и каротеноиди, неутрализира реактивните метаболити на кислорода в тялото. Забавя процесите на стареене и подкрепя организма в борбата му за елиминиране на последиците от прекарани заболявания. Билката е полезна и за зрението.

Като основен хранителен доставчик на бета глюкани, в състава на Имуно Комплекс Кидс Сироп 100 мл е включена гъбата кладница, която оказва благоприятно въздействие върху естествената „охранителна” система на детския организъм. В гъбите също така се откриват и множество фитонутриенти и полизахариди, които допълнително засилват жизненоважната отбранителна способност на организма срещу болести. Основната роля на бета глюканите е да поддържат и стимулират имунния отговор срещу микроорганизмите и да защитават сърдечно-съдовата система. Имунната система е естествена бариера срещу инвазивните бактерии и вируси. Изключително важно е да се поддържа в здравословно състояние и да се гарантира правилната ѝ активност. Бета глюканите са едни от най-известните естествени вещества с имуностимулиращи свойства. Това са природни полизахариди, които се съдържат в клетъчните стени на дрождите. Извличат се от микроорганизми, гъби и зърнени култури.

Действието на тези вещества засяга както вродения имунитет (първата линия на защита срещу всички микроорганизми), така и придобития имунитет (срещу всички патогени с помощта на лимфоцити). С пълно право може да ги наречем натурален имуномодулатор за подсилване на естествения и придобития имунитет. Механизмът им на действие се състои в активиране на имунни клетки като макрофаги, моноцити, неутрофили и Т и В лимфоцити. Активираните макрофаги проявяват изразени фагоцитни свойства, предават информация за патогена на други имунокомпетентни клетки и се синтезира комплекс от биоактивни съединения, които предизвикват каскада от реакции, насочени към увеличаване ефективността на имунната защита на организма. Бета глюканите активират локален (защита на организма срещу антигенна инвазия) и системен (унищожаване на чужд генетичен материал, който вече е проникнал в тялото или собствените анормални клетки) имунитет, което спомага за възстановяване на имунната хомеостаза.

Тези съединения допринасят и за стимулиране на образуването на лимфоцити в костния мозък. Съобщава се също, че имат инхибиращ ефект върху развитието и пролиферацията на раковите клетки. Те имат силен антиоксидантен ефект. Укрепват защитната система по един естествен начин, без прекалено да я превъзбуждат. Подсилват издръжливостта на организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване. Добре е да се прибегне до помощта на бета глюканите, особено в периода преди и по време на грипните епидемии и вируси, за да се осигури на детския организъм по-добро здраве и активна имунна защита. Добре е тези вещества да се дават на детето превантивно в активния сезон на грипа и възможно най-бързо при първи симптоми на вирусната инфекция.

Имунокомплекс Сироп за Деца 100 мл на топ цена от Doctor Nature е особено полезен в периоди, изискващи висок имунитетВсички сладки и сочни плодове, каквито са ябълката и крушата, съдържат много антиоксиданти и фибри. Тези вещества повишават имунния отговор срещу болестотворните микроорганизми. Именно заради това те са включени под формата на концентрат като основна съставка в Имунокомплекс Сироп за Деца на супер изгодна цена. При производството на продукта, за да се получи съдържанието в шишенцето от 100 мл, са използвани 1 кг свежи плодове. В него няма глутен и изкуствени съставки. Подходящата храна, дадена на организма, е най-доброто натурално „лекарство” за защита от настинките.

Ябълките могат да подсилят защитната система на тялото. В тях се съдържат разтворими влакна, които влияят благоприятно на здравето. Тези влакна имат противовъзпалително действие и могат да подобрят функционирането на отбранителната система на тялото. Ябълката се нарича царицата на плодовете заради хранителната ѝ стойност. В състава ѝ голямо процентно съотношение взимат витамините А, В, С и D. Основните полезни свойства на тези плодове се дължат на високото съдържание на антиоксиданти и пектин в тях, които се борят с вредното въздействие на реактивните метаболити на кислорода и стимулират естествения процес на детоксикация на тялото.

Крушите са щит срещу сезонните заболявания. Те съдържат вещества, които оказват мощно действие върху белите кръвни клетки, благодарение на което Вашето дете по-рядко ще боледува. Те са пръв приятел на имунитета заради голямото си съдържание на витамин С, който е мощен антиоксидант. Помагат за извеждането от организма на вредните елементи, пречиствайки бъбреците и черния дроб благодарение на високото съдържание на пектин. Съставът им включва още захар (глюкоза, фруктоза, захароза), витамините А, В1, В2, Е, Р, РР, каротин, фолиева киселина, мед, калий и много други полезни вещества.

В обобщение, Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл на чудесна цена от Doctor Nature носи много ползи за имунната система, а страхотният му вкус на сочна, сладка и ароматна круша ще е приятен за Вашето дете. Съставките на продукта допринасят за повишаване на защитните функции на тялото и влияят много добре на естествената „охранителна” система на детския организъм. Той е особено полезен в периодите, изискващи висок имунитет, т.е. през есенно-зимния сезон или преди началото на учебната година, когато трябва да положите допълнителни грижи за имунитета на Вашето дете.

Начин на употреба: Препоръчва се следният прием:

  • За деца от 1 до 3 години – да се приема по една чаена лъжичка един път на ден преди храна;
  • За деца над 3 години – да се приема по една чаена лъжичка два пъти на ден преди храна.

Състав: морски зърнастец (Hippophae rhamnoides) (сушен сок), ябълка и круша концентрат, гъба кладница (плодно тяло на прах) (високо съдържание на бета глюкани).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Опаковка: 100 мл

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™