Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Acerola (Ацерола) 180 таблетки за смучене | Sanct Bernhard 30514
Acerola (Ацерола) 180 таблетки за смучене | Sanct Bernhard 30514
Acerola (Ацерола) 180 таблетки за смучене | Sanct Bernhard 30514
48.90 лв.
Код на продукта : Acerola 180 Lutschtabletten
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.54 лв.


 
Бърза поръчка
Acerola (Ацерола) 180 таблетки за смучене | Sanct Bernhard 30514

Acerola (Ацерола) 180 таблетки за смучене | Sanct Bernhard

  • За подсилване на имунните защити
  • Богато съдържание на витамин С
  • Поддържа здравословното състояние на сърдечно-съдовата система
  • Срещу настинки, грип и ОРВИ
  • Регулира стойностите на кръвната захар
  • Срещу хипертония
  • С високо съдържание на антиоксиданти
  • За профилактика на онкологични заболявания
  • Ацерола 180 таблетки е на специална цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Ацерола?

Какво правим обикновено при първите признаци на ОРВИ? Стараем се да дадем на организма си възможност да си почине и да го наситим с витамин С. И това е много правилна стратегия, защото аскорбиновата киселина е най-верният ни помощник в борбата с ОРВИ и грипа.

През есента и зимата проблемите с настинките е изключително актуален, затова си спомняме за продуктите, които съдържат много аскорбинова киселина, и се опитваме да ги включваме в хранителния си режим. Наблягаме на цитрусовите плодове и домашните заготовки от черен бъз, без да подозираме, че има плодове, които ги превъзхождат в пъти по съдържание на витамин С. Тук говорим за ацерола, от която е направена и хранителната добавка на Sanct BernhardAcerola 180 таблетки, която ние в БиоМол предлагаме на топ цена.

Ацерола е вечнозелено плодово дърво, средната му височина е не повече от 6 метра, листата му са с дължина 7 см и са с елипсовидна форма. Външно плодовете приличат на вишна, разликата е, че плодовете на ацеролата са леко сплескани. Меката част на плода е много сочна, с кисел вкус и твърди семена. Ацеролата расте предимно в тропическите климатични зони, особено често може да се види в страните от Южна Америка. Отглежда се и в Австралия, на Бахамските и на Бермудските острови, в някои южни щати на САЩ (включително Флорида и Тексас), в Ямайка, на територията на Гана. Родината на ацерола е остров Барбадос.

Интересно е да се отбележи, че ацеролата е лидер по наличие на витамин С (около 3300 мг на 100 грама мека част). Смята се, че съдържанието на този витамин в ацеролата е почти със сто пъти повече, отколкото при портокала. Плодовете на ацеролата се използват като хранителни продукти от жителите на тропиците точно така, както ние използваме вишните. Ядат ги в свеж вид, а също и обработени или сушени. От ацеролата правят сладко, мармалад, конфитюр и сиропи. Често свежа ацерола добавят към салати и различни плодови десерти. Освен това използват плодовете при приготвяне на плънка за различни сладкиши.

Знаейки, че ацеролата е изключително богат източник на витамин С, барбадоските аборигени използват вече стотици години ацерола в рецептите от народната медицина.

Как действа Ацерола на таблетки?

Ацерола е източник на няколко витамина и е много полезна благодарение на антиоксидантните си, противоканцерогенните си, укрепващите имунитета и подмладяващите си свойства. С какво и при какво помага добавката Ацерола на таблетки, която предлагаме на невероятна цена?

Витамин С в Ацерола

Високото съдържание на този витамин в продукта на Sanct Bernhard Ацерола 180 таблетки подпомага укрепването на имунитета. Продуктът помага в профилактиката на инфекции, а освен това помага по-бързо да се оздравее от всяко заболяване. Този витамин предотвратява образуването на тромбове, като така предпазва от инсулт, сърдечен пристъп и болести на периферните съдове. Добавката Acerola таблетки възстановява увредените кожни тъкани и производството на колаген, който помага да се поддържа младостта на кожата и предотвратява появата на бръчки и кожни разтежения.

Витаминът С в добавката е с висока биодостъпност, а продуктът намалява извеждането на витамина с урината извън организма и увеличава абсорбирането му от кръвта. Природните биофлавоноиди в ацеролата са причината за този ефект.

Скорбут

Ацерола се използва традиционно срещу морска болест, което се причинява заради дефицит на аскорбинова киселина. 100 грама ацерола плод съдържат около 1677,6 мг витамин С в натурална форма, който се усвоява добре от организма. Затова и продуктът Acerola под формата на таблетки на специална цена помага в борбата със скорбут. Общо подобрение се наблюдава още в първите дни от приема.

Ацерола при диабет

Ниският гликемичен индекс на ацеролата я прави полезен продукт за болните от захарен диабет. Освен това в добавката Ацерола се съдържат полифеноли, които инхибират алфа-глиюкозидазата и намаляват влиянието на въглехидратите на ниво глюкоза в кръвта. Потиска се преносът на глюкоза през червата, регулира се въглехидратният обмен и се забавя постъпването на захар в кръвта. По този начин добавката помага в лечението на хипергликемия.

При прием на Ацерола 180 таблетки за смучене се усилва производството на инсулин от задстомашната жлеза и това помага нивото на глюкозата в кръвта да се поддържа в нормални граници. Регулирането на инсулиновото производство и поглъщането на глюкозата е важно средство за предотвратяване рязкото покачване и падане нивата на кръвната захар при диабетиците. Регулярната употреба на Ацерола таблетки може да помогне за предотвратяване възникването на диабет и за регулиране нивата на захарта в кръвта при хора, склонни към развитие на това заболяване заради наличие на рискови фактори като семейна анамнеза и затлъстяване.

Ацерола на таблетки за профилактика на рак

Ацерола, от която е направена хранителната добавка на Sanct Bernhard и която БиоМол предлага за Вас на изключително добра цена, съдържа смес от антиоксиданти – биофлавоноиди и каротиноиди – които неутрализират вредното въздействие на свободните форми на кислород върху жизненоважни органи и тъкани. Свободните радикали са странични продукти от нормалния метаболизъм на клетките, които могат да предизвикат мутация на здравите клетки в нездрави или ракови клетки.

Установено е, че ацеролата намалява риска от заболяване с рак на белите дробове, а освен това ускорява оздравяването на пациенти, които страдат от тази болест. Помага да се намали онкологичната маса и предотвратява разпространението ѝ по тялото.

Антиейдж ефектът на Ацерола

Многото антиоксиданти в Ацерола прави добавката ефективно натурално средство за пречистване на организма. Помага от организма да се извлекат опасните токсични вещества и да се пречисти кръвта. Каротиноидите в продукта защитават очите и предотвратяват старческите нарушения в зрението. Добавката запазва младостта и сиянието на кожата. Съдържащите се в нея биофлавоноиди усилват когнитивните функции на мозъка, което помага да се предотврати появата на възрастово-зависими болести като слабоумие и болест на Алцхаймер.

Ацерола за имунната система

Acerola от Sanct Bernhard на таблетки на неповторима цена е ефективно натурално средство за хора, които искат да укрепят бързо имунната си система. Регулярната употреба на добавката укрепва имунитета и избавя от симптомите на алергичните разстройства. Използването на Ацерола таблетки се препоръчва на хора, които страдат от астма, алергичен ринит и алергичен дерматит. Помага да се намали честотата и интензивността на пристъпите на тези разстройства, като променя реакцията на имунната система към алергията. Стимулира производството на бели кръвни клетки, които застават на първа линия в защитата на организма от външни агенти и патогени. Позволява на клетките да се възстановят бързо при увреждане или травма, като усилва реакцията на имунитета.

Ацерола при метаболитни нарушения

Ацерола на таблетки помага да се регулират различните обменни процеси в организма благодарение на съдържащия се в плода витамин В. Тази група витамини, включително рибофлавин, ниацин и фолиева киселина, помагат в регулирането на метаболитните и хормоналните процеси за осигуряване на оптимално функциониране на органите в организма.

Ацерола за здраво сърце

Като хранителна добавка Acerola таблетирана форма е богат източник на калий. Калият е необходимо хранително вещество за поддържане функциите на сърцето. Този елемент укрепва сърдечното здраве, като защитава тъканите на сърцето от увреждания, предизвиквани от свободните радикали. Калият също така действа като съдоразширяващо средство и осигурява безпроблемно постъпване на кръв в тъканите на сърцето. Снема натоварването върху кръвоносната система заради разширяващите съдовете свойства, които притежава, и заради увеличаване на кръвния поток.

Ацерола е и перфектно средство при хипертония. Заради свойството на добавката да разширява кръвоносните съдове тя помага да се поддържа нормално артериално налягане, а освен това намалява и риска от развитие на атеросклероза, като по този начин намалява и вероятността от инфаркт и инсулт.

Ацерола за храносмилането

Ацеролата съдържа много влакна, които имат голямо значение за поддържане функциите на стомашно-чревния тракт. Подпомага безпрепятственото преминаване на храната през стомаха и червата и намалява симптоми като запек, диария, подуване, спазми и стомашни язви.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки дневно. При нужда, приемайте по 4-6 таблетки на ден.

Дозировка: 2 таблетки за смучене

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (2 таблетки) Стойност %ПДД

Екстракт от ацерола

     От който витамин С

588 мг

100 мг

**

125%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: екстракт от ацерола (51%), малтодекстрин, сорбитол, магнезиев стеарат, портокал на прах, лимонена киселина, натриев хидроген карбонат, натурален портокалов аромат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™