Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best

Вие се грижите за вашето здраве благодарение на Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best.
Ние ще ви доставим Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best за 1 ден.
Цена на Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best без конкуренция
Произхода и производителя на Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best са проверени
Вие може да се урверите, че получавате Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best.
Имате 14 дневен срок за връщане на Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best
Категории
Последно видяни
Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best
Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best
Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best
105.00 лв
Код на продукта : Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 3.5 лв.
Дневен прием: 1 доза
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием
Размер на доза: 2 капсули

 

Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best

 • Невроактивен магнезий
 • Прониква през кръвно-мозъчната бариера
 • Подпомага функционирането на нервната система
 • Помага да се намали усещането за умора
 • Помага за поддържането на електролитния баланс
 • Подобрява енергийния метаболизъм
 • Поддържа мускулната функция
 • Подпомага поддържането на здрава репродуктивна система
 • Подобрява паметта и концентрацията
 • Участва в клетъчното делене
 • Висока бионаличност на добавката
 • Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps е на топ цена от Doctor`s Best

Какво знаем за Мозъчен Магнезий с Magtein?

Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps от Doctor`s Best на чудесна цена предпазва от дефицит на магнезий, когато диетата не може да го набави Магнезият е елемент, необходим за синтеза на нуклеинови киселини, така че той има жизненоважно значение за функционирането на Вашия организъм. За първи път е получен под формата на метал от Хъмфри Дейви през 1808 г. Английският химик провежда електролитен процес между влажна смес от бял магнезиев оксид и живачен оксид, което води до сплав на живак с неизвестен метал. След дестилация на живака Хъмфри Дейви получил ново вещество – метален прах, който се нарича магнезий. Магнезият, подобно на цинка, е активатор на много ензими, които засягат директно или индиректно метаболитните пътища. Макроелементът регулира активния транспорт на натрий и калий, поради което умората и удължаването на мускулната сила зависят от него. Изследванията показват, че магнезият е ефективен срещу ранните стадии на депресия – той релаксира, отпуска и успокоява. Поддържа възбудимостта на нервната тъкан и мускулите.

Научно е установено, че магнезият е най-важният минерал за сърцето, но опасността от неговия дефицит е огромна. Пиричините за него са много – консумация на нездравословна храна, постоянно обедняващата на магнезий почва, пречистването на организма от замърсения въздух, пестициди и много други отровни вещества. За повечето от хората магнезиевият дефицит изглежда неизбежна перспектива. С възрастта тялото усвоява много по-малко хранителни вещества, включително и магнезий. Ако страдате от необяснима умора или слабост, нарушения на сърдечния ритъм или дори мускулни спазми и потрепвания на окото, причината може да е ниското ниво на магнезий.

Покриването на магнезиевия дефицит можете да изпълните с помощта на добавки. Такава възможност Ви осигурява продуктът Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps от Doctor`s Best на много добра цена.

Как действа Мозъчен Магнезий с Magtein на капсули?

Магнезий за мозъка с Magtein 75 mg от Doctor`s Best на топ цена съдържа най-подходящия магнезий за здравето на мозъка и нервната системаМозъчен Магнезий с Магтейн е хранителна добавка с магнезиев L-треонат. Магнезият е химичен елемент с важна роля във функционирането на човешкото тяло. Той действа като градивен елемент за костите и зъбите, поддържа функцията на нервната система, използва се от организма като електролит и кофактор за много биохимични реакции.

Този елемент е едно от най-често липсващите хранителните вещества в храната на съвременното общество. Само по-голям е дефицитът, засягащ витамин D. Това явление се дължи на широкото използване на зърнените храни в нашата диета, които са слаб източник на магнезий, както и на занижения прием на зелени листни зеленчуци и ядки.

Други причини са още употребата на прекалено много алкохол и кафе, прекомерният стрес и противозачатъчните хапчета. Освен това количеството на наличния магнезий се намалява от използването на химически торове с калий и високото съдържание на консерванти в храната. Както може да се заключи, всеки е изложен на недостига от този минерал.

Magtein/магнезиев L-треонат, който ще Ви осигури приемът на Мозъчен Магнезий с Magtein 60 Veggie Caps, е единствената форма на магнезий, за която е доказано, че повишава нивата на минерала в мозъка. Засяга значително здравето на нервната система и мозъчната функция, тъй като има способността да премине кръвно-мозъчната бариера. Изследванията върху животни показват, че тази форма на минерала увеличава най-ефективно неговите нива в мозъка спрямо 6 изследвани магнезиеви форми.

Имайки предвид това, Brain Magnesium with Magtein на страхотно изгодна цена съдържа най-подходящия магнезий, който ще осигури здравето на Вашата нервна система и мозък. Наличието на магнезий е необходимо за поддържане на ефективни мозъчни връзки, отговорни за паметта, вниманието и ученето. Той също е кофактор за много ензимни реакции, регулиращи функциите на нервните клетки и синаптичната пластичност.

Адекватните нива на минерала допринасят за повишената стабилност на настроението, по-ниската хиперактивност, както и намаленото чувство на раздразнение и тревожност. Той също така участва в премахването на умората, което води до по-добра продуктивност през целия ден. Освен това насърчава невронната пластичност, а именно способността на невроните да се адаптират към преобладаващите условия. Те могат да поддържат краткосрочна, дългосрочна и пространствена памет, което е наблюдавано при проведени проучвания върху плъхове.

Мозъчен Магнезий с Magtein 60 Veggie Caps от Doctor`s Best на добра цена предпазва от инсулинова резистентност и намален метаболизъм

Магнезиевият L-треонат, съдържащ се в Магнезий за мозъка с Magtein 75 mg, работи особено добре при хора в напреднала възраст, тъй като може да забави прогресивната деменция и да сведе до минимум риска от невродегенеративни заболявания като болестта на Алцхаймер.

Допълването на магнезиевите нива във Вашия организъм с помощта на Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps ще Ви предпази от възникване на дефицит от минерала. Недостатъчното количество магнезий може да причини много здравословни проблеми като повишено кръвно налягане или нарушена чувствителност към инсулин, която може да се развие в диабет. Нервната система също така е изложена на неблагоприятни фактори като например повишен риск от депресия и когнитивни разстройства. В допълнение, минералната костна плътност може да бъде намалена поради липсата на магнезий.

Възможно е да се наблюдават и по-леки симптоми като очни потрепвания и мускулни спазми, нарушения на съня, хиперактивност, раздразнение и тревожни състояния. Трябва да се отбележи, че началните етапи при недостиг на минерала могат да са безсимптомни, а за него да стане ясно чак в напредналата фаза на дефицита. Затова е важно да се съсредоточим по-скоро върху превенцията.

Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps от Doctor`s Best на чудесна цена се препоръчва за хора, страдащи от умора, лоша концентрация и нарушения на настроението. Препоръчителен е също за възрастните хора и за всички, които не консумират достатъчно количество продукти, богати на магнезий.

Препоръчителен прием: Приемайте 2 капсули дневно с вода и без храна, за предпочитане в разделени дози.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Магнезий (от Magtein Магнезиев L-треонат) 75 мг 19%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), аскорбил палмитат.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Да се съхранява на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Brain Magnesium with Magtein 75 mg 60 Veggie Caps | Doctor`s Best 105.00 лв
Бр

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™