Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Chlorella 100% Raw Powder 200 gr BioTona
Chlorella 100% Raw Powder 200 gr BioTona
29.79 лв.
Код на продукта : Chlorella 100% Raw Powder 200 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.74 лв.


 
Бърза поръчка
Chlorella 100% Raw Powder 200 gr BioTona

Chlorella 100% Raw Powder 200 gr I BioTona

  • Мощен антиоксидантен ефект
  • Увеличава усвояването на мазнини
  • Намалява риска от анемия
  • Бори се с хипертонията и диабета
  • Помага на раните да зараснат по-бързо и тъканите да регенерират по-скоро
  • Защитава от вредното въздействие на тежките метали
  • Заздравява имунитета
  • Пречиства организма като цяло и в частност – черния дроб
  • 100% Хлорела на прах е на перфектна цена от BioTona

Какво знаем за Chlorella 100% Raw Powder?

Хлорела е един от най-разпространените в света микроорганизми. Тя е във всички сладководни водоеми, в почвата и влажните повърхности. По правило, именно размножаването на това водорасло причинява „цвета” на водоемите лятото и появата на зелен оттенък на стените по съдовете с вода. Тя просто може да се прилепи в организма на животните и дори в малки количества е и в корема на човека. При това хлорелата не е паразит. По-скоро съществуването и носи симбиотичен характер. Водораслото може не само от отделя някои полезни вещества в организма, но и да бъде източник на допълнителна храна.

Историята на изучаване и практичното използване на хлорела започва през 1890 година, след откритието и от датския учен М. Бейерник. Активното използване на хлорела в животновъдството подтикнало учените да започнат да изучават свойствата на този микроорганизъм да произвежда повече кислород, а също и възможностите за употреба в човешкия режим на хранене и култивирането и в затворени пространства. Тези опити са се увенчани с успех. Била разработена производствена технология и днес можем смело да използваме хлорена в храната си като биологично активна добавка. Такава е и добавката от BioTona – Chlorella 100% Raw Powder 200 g, която е на специална цена.

Как действа Хлорела на прах?

100% Хлорела на прах има много висока биологочина ценност. По съдържание и качество на белтъчини, това водорасло по нищо не отстъпва на месото и значително превъзхожда всеки растителен продукт. Ако в пшеницата се съдържа не повече от 12% белтък, в хлорелата има повече от 50% балансиран по аминокиселинен състав протеин. Огромното количество хлорофил, който прилича по състав с човешкия хемоглобин, прави този продукт незаменим за увеличаване транспорта на кислорода към органите и тъканите в човека.

Chlorella 100% Raw Powder 200 гр повишава имунитета

Невъзможно е да се оцени положителното влияние на тази добавка върху имунитета. При използването му се нормализират показателите на повечето му звена. При изследвания, проведени през 2003-2006 години, е установено стимулиращото влияние на хлорела върху фагоцитозата, била отбелязана нормализация на хуморалния и клетъчния имунитет. При всички изпитвани се оптимизирали биохимичните показатели на кръвта. Този ефект се обяснява както със съдържанието на много хлорофил във водораслото, така и с високите нива на различните витамини и микроелементи в състава му. В хлорела има 15 витамина, включително и много витамин Б12, което прави 100% Хлорела 200 гр на прах незаменим за употреба от хора, които не консумират продукти с животински произход. Учените потвърждават, че постоянният прием на хлорела предотвратява развитието на повечето вирусни, инфекциозни и гъбични заболявания.

Хлорела оказва детоксикиращо въздействие

Тзи хранителна добавка притежава детоксикиращо действие, което започва още в храносмилателния тракт. Водораслото свързва солите на тежките метали, продуктите на обмен и други микроорганизми и ги извежда от организма. Отново по резултати, проведени в Япония, е доказана способността на хлорела да избавя човека от оловото, кадмия, арсена и радионуклидите. Отбелязано е свойството и да неутрализира и намалява негативното влияние върху тялото на алкохола, никотина, лекарствените препарати и консервантите.

Способността на Chlorella 100% прах 200 гр от BioTona да подобрява работата на черния дроб и бъбреците е особено интересна за тези, които се придържат към ниско въглехидратна и високо протеинова диета, а също и за онези, които страдат от болести на тези органи. Компонентите на клетъчните стени на водораслото са способни буквално за няколко дни да нормализират работата на стомашно-чревния тракт, да възстановят количеството на нормалната микрофлора и да подобрят храносмилането.

100% Хлорела прах повишава работоспособността

За хората с активен начин на живот би било много полезно свойството на хлорела да увеличава общата енергия на организма. Препълнена с жизнената сила на кислорода и енергията на слънцето под формата на много хлорофил, хлорела щедро ги предлага на човека. Повечето хора, които използват това водорасло, отбелязват повишаване на работоспособността си и намаляване на умората си.

100% Chlorella влияе благотворно върху обмена на веществата

При изследвания, проведени наскоро в Япония и Тайван, е доказано благотворното влияние на хлорела върху метаболизма. Допълнителният прием на Хлорела на прах от 200 гр значително активизира процесите на липолизата в организма, което помага по-активно да се избавяме от излишните мастни отлагания. Този продукт действа върху всички звена в развитието на метаболитния синдром. Ако имате риск от развитие на захарен диабет, хипертония, съдова атеросклероза, а при това се наблюдава и наднормено тегло, несъмнено добавката трябва да присъства в хранителния Ви режим. При проведени клинични опити е отбелязано, че при около 25% от пациентите с хипертонична болест, в резултат на употребата на 10 гр хлорела ежедневно в продължение на два месеца, артериалното налягане се е нормализирало. При останалите са се понижили дозите на приеманите антихипертензивни препарати. Заради способността на продукта да нормализира липопротеините с висока плътност и общото съдържание на холестерола в кръвта, се намалява рискът от развитие на инфаркт и инсулт.

Хлорела прах подпомага процесите на регенерация в организма

Присъстващият в хлорелата фактор на растежа участва активно в процесите на обновяване в организма. Възстановяването се стимулира особено активно в нервната тъкан. Изразеният положителен ефект при приема на Chlorella 100% на страхотна цена влияе при болест на Алцхаймер, множествена склероза, невралгии, гърчове, функционални разстройства на нервната система. Препоръчва се използването на хранителната добавка и след инсулт. Благодарение на антиоксидантните си способности, продуктът може да се използва при анти-старчески терапии. Помага и при онкологични заболявания.

Начин на употреба: Добавяйте от продукта към различни смутита, плодови сокове, безалкохолни коктейли, растителни млека, ястия.

Състав: 100% органична хлорела на прах.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™