Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 таблетки | Natrol

Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 таблетки | Natrol
Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 таблетки | Natrol
Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 таблетки | Natrol
31.99 лв
Код на продукта : Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 60
Цена на доза: 0.53 лв.

 
Бърза поръчка
Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 таблетки | Natrol

Time Release Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP 60 таблетки | Natrol

 • За качествен, продължителен и здрав сън
 • Срещу трудно заспиване вечер
 • За отпускане на ума преди лягане
 • Срещу безсъние, умствена умора, депресивно състояние
 • За по-добра нощна почивка и по-бодро състояние денем
 • При чести смени на часовите пояси или при работа нощем
 • Тройно действие за по-добър и качествен сън и почивка
 • Мелатонин + 5-HTP за сън таблетки е на неповторима цена от Natrol

Какво знаем за Мелатонин + 5-HTP?

Мелатонин + 5-HTP за сън таблетки от Natrol помага при безсъние и нарушения на съня.Разширената формула за сън Triple Action Мелатонин + 5-HTP за сън таблетки от Natrol на топ цена ще Ви помогне да преодолеете трите най-често срещани проблема със съня – бодър ум, трудно заспиване и неспокоен сън през нощта. Тази хранителна добавка ще Ви помогне да получите най-добрия сън, за да можете да се събуждате освежени и отпочинали, защото в нея се съдържат:

 • 5-HTP – успокоява ума, за да можете да се отпуснете, преди да заспите;
 • Мелатонин – за да Ви помогне да заспите по-бързо;
 • Витамин В6 – важен витамин, който подпомага естественото производство на мелатонин в организма.

С хранителната добавка на компания Natrol Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP от 60 таблетки сънят Ви ще бъде крепък, а почивката пълноценна.

Как действа Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP на таблетки?

Както стана ясно, в тази хранителна добавка влиза веществото мелатонин – това е хормон, който отговаря за регулиране цикъла на съня и бодърстването. Дефицитът му води до нарушения на съня, звън в ушите, риск от развитие на сериозни болести. Приемът на тази добавка може да помогне на много хора да избегнат постоянната умора и нарушенията на съня.

Сънят е невероятно важен за здравето на целия организъм и за предотвратяването на остри и хронични болести. Според данните на Центровете за контролиране и профилактика на болестите всеки трети възрастен страда от системно недоспиване. Едно от основните предимства на продукта Мелатонин + 5-HTP за сън 60 таблетки с тройно действие на супер цена е благоприятното му въздействие, което помага да спим крепко и да не чувстваме умора след това. Помага при проблеми със съня, възникнали в резултат на смяна на часовите пояси или на безсъние.

Изследванията сочат, че мелатонинът оказва положително въздействие и при онкологични пациенти, особено при рак на млечната жлеза или на простатата. Тези два вида рак са свързани с хормоните, затова е напълно логично, че хормоните, в случая – мелатонинът, могат да изиграят голяма роля в процеса на справянето с това заболяване.

Мелатонинът се произвежда естествено от организма. Но кофеинът, алкохолът и цигарите понижават нивата му. Освен това върху нивата на мелатонин се отразяват негативно нощните смени работа и влошеното зрение.

Полезните свойства на мелатонин

За по-здрав сън

Мелатонин + 5-HTP за сън таблетки на топ цена повишава нивото на хормона на съня и успокоява мозъка преди лягане.Най-известното полезно качество на това съединение е, че решава проблемите със съня. При проблеми със съня традиционното медикаментозно лечение по принцип предполага използването на лекарства. Но тези лекарства често водят до зависимост и имат много възможни странични ефекти. Затова много хора се опитват да се справят с проблема си алтернативно. Една такава алтернатива е добавката Мелатонин + 5-HTP за сън 60 таблетки.

Изследванията сочат, че приемът на добавки с мелатонин може да помогне на хора с нарушени циркадни ритми, например на хора, които работят нощни смени или изпитват проблеми със съня заради смяната на часовия пояс. Тази хранителна добавка може да е полезна за хората с хронично ниски нива на мелатонин, например при шизофрения или понижено качество на съня.

В изследване от 2012 година учените са анализирали действието на мелатонина при безсъние при хора на възраст над 55 години. Резултатите показват, че мелатонин помага! Приемът на мелатонин преди лягане води до значително подобряване качеството и продължителността на съня, до по-добра активност сутрин и по-добро качество на живот като цяло. Изследователите са отбелязали също, че независимо от продължителността на прием на мелатонин, не се наблюдава зависимост, устойчивост, връщане на безсънието или синдром на отмяната.

За по-леко понасяне на смяната на часовите пояси

Пътешествениците, които за кратко време преминават със самолет много часови пояси, често изпитват временни нарушения на съня. Това се случва, защото нашият вътрешен часовник се настройва бавно към новото време, в резултат на което режимът ни на сън и бодърстване не съответства на новата среда. Употребата на Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP тройно действие от Natrol помага да „презаредим“ цикъла на сън и бодърстване, когато смяната на часовите пояси ни се отразява особено тежко.

Помага за понижаване на стреса

Мелатонин + 5-HTP за сън от Natrol подобрява качеството на съня и подпомага здравата почивка.Стресът променя нивото на мелатонин. Той намалява концентрацията му нощем и повишава производството му денем. Това се случва заради повишеното ниво на кортизола – хормон на стреса. Продуктът Advanced Sleep Мелатонин с 5-HTP на таблетки помага за снемане на стреса, като контролира нивото на стимулация. Ако чувствате тревога, тази добавка може да облекчи симптомите ѝ, такива като дневна умора, сънливост, безсъние и безпокойство. Освен това ще Ви успокои и ще поддържа функциите на мозъка Ви.

Другата основна съставка в съдържанието на разширената формула за сън Мелатонин + 5-HTP на Натрол е 5-HTP. Това е незаменима аминокиселина. Тя се използва активно във фармацевтиката и може да се използва при депресия, потиснат апетит, а също и за горене на мазнини.

В очите на биохимиците и физиолозите това вещество не е нищо друго, освен част на хранителното ни меню. 5-HTP е междинно вещество във веригата на метаболизма на L-триптофана, от който се синтезира хормонът серотонин. Тази аминокиселина също така е важна за синтеза на друг невромедиатор, за който вече стана дума тук – мелатонина – хормонът на съня.

Естествените източници на 5-HTP са продуктите, които са богати на белтъчини, защото в тях се съдържа триптофан. С други думи, всяка молекула триптофан се превръща и усвоява от организма ни точно под формата на 5-HTP.

При стареенето, при тежки физически и нервни натоварвания, при отклонения в работата на стомашно-чревния тракт и на черния дроб процесът на метаболизъм се затруднява и така може да се появи дефицит на тази аминокиселина. Дефицитът, съответно, ще се отрази на здравето ни заради хормоналния спад.

Мелатонин + 5-HTP за сън таблетки успокоява нервите преди сън и подпомага бързото заспиване.

Нека разгледаме полезно действие на 5-HTP по-подробно, за да разберете защо Advanced Sleep Melatonin + 5-HTP Triple Action е толкова полезна при разстройства на съня.

Полезни свойства на 5-HTP

За здравето

5-HTP е нервен активатор. Това означава, че може да повишава нивата на серотонина и да предизвиква ефекти на щастие и еуфория. Влияе положително на психо-емоционалния фон, като при това не стимулира нервната система.

Срещу депресивни разстройства

Много източници наричат 5-HTP немедикаментозен антидепресант и отбелязват ефективността на тази аминокиселина за подобряване на настроението и намаляване на депресивните прояви. Това е благодарение на стимулиране производството на серотонина.

Знаем, че когато концентрацията на този хормон се повишава, ние се радваме, а когато намалява – ни обзема тъга. Голяма част от серотонина се образува в епифизата. Нуждата от слънчева светлина за производството му обяснява честото зимно униние и отличното настроение през лятото.

Хормонът на радостта подобрява значително работата на нервната система и подпомага много физиологични процеси: функциите на бъбреците и дихателната система, работата на съдовете и поддържане температурата на тялото, регулиране на кръвното и процеса на дишане. Концентрацията му влияе пряко върху настроението ни и преодоляването на депресивните ни състояния.

Мелатонин + 5-HTP за сън на Natrol подобрява настроението, бори се с депресията, безпокойството, тревожността.

Понижените му нива често причиняват психологични отклонения: нервност, раздразнителност и депресивност. Последното често се характеризира с лошо настроение и неспособност да усещаме радост, песимизъм и дори стремеж да не се движим.

С напредването на възрастта рискът да станем по-податливи към депресии расте, при това при представителките на нежния пол е по-голям.

Точно при такива разстройства приемът на добавката Мелатонин + 5-HTP с добавен витамин В6 на таблетки може да окаже голяма полза и да върне усещането за радост от живота.

При нарушения на съня

Подобни на депресия симптоми, заедно с безсъние, главоболие и ниска работоспособност, могат да се проявяват при недостиг на мелатонин. Тъй като мелатонинът е хормон, който играе ключова роля в регулирането на обменните процеси и физиологичните функции, той влияе на ритмичността на биохимичните процеси за много системи в организма на човека, усилва процесите на регенериране и подмладяване на тъканите, като поддържа секретирането на растежния хормон. Но основната му функция си остава регулирането на цикъла сън-будуване.

Организмът ни не може да натрупва мелатонин през нощта и затова трябва да го произвежда постоянно. Но са много причините производството на този хормон да е недостатъчно: естествените старчески изменения, неправилното хранене, стресовите натоварвания. Допълнителният прием на мелатонин с аминокиселината 5-HTP под формата на хранителна добавка на таблетки може да помогне да се нормализира синтезирането на мелатонина и да ни даде възможност да се наспим качествено през нощта и да бъдем бодри през деня.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 20 минути преди сън.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност) %ПДД

Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид)

10 мг 590%

5-НТР (от семена на Грифония симплицифолия)

50 мг **
Мелатонин 6 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, метилцелулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, хипромелоза, малтодекстрин, целулозна смола, екстракт от корен на цвекло, магнезиев стеарат, глицерин.

Не съдържа мляко, яйца, риба, ракообразни миди, дървесни ядки, фъстъци, пшеница, соя, мая, изкуствени оцветители или аромати, добавени захари или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате или подозирате, че страдате от някое заболяване, ако приемате лекарства с рецепта, включително лекарства за депресия, мигрена, болест на Паркинсон или психиатрично разстройство, или ако използвате успокоителни или транквиланти, се консултирайте с Вашия лекар преди употребата на този продукт! Консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете да приемате този продукт, ако имате автоимунно заболяване или психическо разстройство! Не използвайте тази хранителна добавка, ако сте бременна, кърмите или сте на възраст под 18 години! Не използвайте тази добавка с други добавки, които съдържат L-триптофан или 5-HTP. Не приемайте при работа с машини или при шофиране!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™