Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Myprotein
Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Myprotein
46.99 лв
Код на продукта : D-Ribose Powder 250 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 124
Цена на доза: 0.38 лв.
Дневен прием: 2 дози
Опаковката е достатъчна за 62 дни
* при минимален дневен прием
Размер на доза: 4 гр

 

Д-Рибоза на прах (D-Ribose Powder) 250 гр | Myprotein

, Myprotein представя Д-Рибоза на прах на страхотна цена, която ще превърне дългите тренировки в истинско удоволствие, а умората след това ще е минало.Да си спортист не е лека задача. Тежките тренировки и хранителните режими могат да са изтощителни, макар и накрая резултатът да си струва усилията. За да помогне да се справите с умората след тренировка, Myprotein представя Д-Рибоза на прах на страхотна цена, която ще превърне дългите тренировки в истинско удоволствие, а умората след това ще е минало.

  • Увеличава притока на енергия в клетките
  • Премахва умората
  • Съкращава времето за възстановяване на мускулите
  • Подходящо за вегани и вегетарианци
  • Увеличава издържливостта
  • Увеличава трайността на тренировките
  • Подобрява резултатите от тренировките
  • Гарантирано качество
  • Удобнa за консумация
  • Д-Рибозата на прах от Myprotein се предлага на страхотна цена

Д-Рибозата е естествена захар, намираща се във всички живи организми. Тя е основен източник на енергия за клетките ни и от нея започва производството на АТФ (аденозин трифосфат).

Какво представлява Д-Рибозата?

Д-Рибозата е естествена захар, намираща се във всички живи организми. Тя е основен източник на енергия за клетките ни и от нея започва производството на АТФ (аденозин трифосфат). Той представлява молекулата, която задържа и пренася енергията през тялото ни. Обикновено се среща в цитоплазмата и нуклеоплазмата на всички клетки и е необходима за всеки един физиологичен процес, за когото е нужна енергия. АТФ не се метаболизира, той е чиста биохимична енергия, която клетките ни използват в готов вид, което го прави енергетик от най- най-висша класа. 
Тъй като храната, попадаща в клетките ни, постепенно се окислява, образуващата се от този процес енергия се използва повторно и отново образува АТФ, така че клетката да запази непроменяеми запаси от тази изключително необходима молекула. В обичайните случаи, когато клетките ни са здрави, те сами подменят резервите си от АТФ, за да си набавят енергията, която им е нужна. Друг е случаят обаче, когато попаднем в стресова ситуация и едни от най-важните ни органи, каквито са сърцето и скелетните мускули, може да не успеят да си набавят достатъчно бързо нужното количество АТФ. Тогава Д-Рибозата взема участие в процеса и подпомага повторното възстановяване на енергията и поддържането на нивата й в мускулната тъкан и сърцето. Рибозата и дезоксирибозата, освен всичко останало, са и въглехидратите, необходим за образуването на ДНК и РНК.

Как действа Д-Рибозата на прах от Myprotein?

Д-Рибозата на прах от Myprotein работи в синхрон с креатин и това допринася още повече за синтеза на АТФ. И тъй като, както вече стана дума, АТФ е основният енергиен запас на организма ни, подсилването на неговото производство се отразява по много и все положителни начини на тялото. По-големите и по-постоянно произвеждащи се количества на АТФ в клетките увеличават значително мускулната енергия. Тренировките започват да изглеждат по-лесни и леки, стават по-продължителни, а покрай това и резултатите започват да са по-видими. Освен това, Д-Рибозата на прах от Myprotein увеличва многократно издържливостта на мускула и съкращава времето, кеото му е нужно за възстановяване. Това още веднъж оптимизира всяка следваща тренировка. Забележителните резултати от изтощителните упражнения изглеждат все по-лесно постижими и по-достъпни с Д-Рибозата на прах от Myprotein на неповторима цена.

 Д-Рибозата на прах от Myprotein увеличва многократно издържливостта на мускула и съкращава времето, кеото му е нужно за възстановяване.За кого е подходяща Д-Рибозата на прах от Myprotein?

Като цяло продуктът е подходящ за всеки, занимаващ се със спорт. Максимални ползи от него имат спортисти, които следват режим на тежки тренировки и енергийно изразходващи упражнения. Идеални примери за силови спортове, имащи такъв ефект, са спринтиране и хвърляне на гюле. 

Препоръчителни дневни дозиД-Рибозата на прах се приема по 2 пъти на ден, 30 минути преди и 30 минути след тренировка.
Начин на употреба: Сложете желаното количество вода или плодов сок в шейкър, добавете 4гр Д-Рибоза на прах от Myprotein и консумирайте.
Дози в опаковка: 62 (250гр)

Състав: за 1 доза (4гр)
Д-Рибоза 4гр

Съдържание: Д-Рибоза (100%)

Внимание! Не надвишавайте препоръчителните дневни дози. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Съхранявайте на прохладно и сухо място, далеч от достъпа на деца. 
Важно! Приготвено в съоръжение, обработващо соя, яйца, мляко, глутен и техни продукти.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™