Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Топ продукти за Ново ! Промоции

Alive Мултивитамини 1 гр 30 таблетки | Nature's Way

Alive Мултивитамини 1 гр 30 таблетки | Nature's Way
Alive Мултивитамини 1 гр 30 таблетки | Nature's Way
Alive Мултивитамини 1 гр 30 таблетки | Nature's Way Alive Мултивитамини 1 гр 30 таблетки | Nature's Way
29.22 лв
Код на продукта : Alive 1 g 30 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 10
Цена на доза: 2.92 лв.
Размер на доза: 3 таблетки

* Вид опаковка: 
Бърза поръчка
Alive Мултивитамини 1 гр 30 таблетки | Nature's Way

Alive Мултивитамини 1 гр. 30 таблетки I Nature's Way

 • Подсилва имунната система
 • Подпомага общото здраве на организма
 • Увеличава енергията, издръжливостта и силата
 • Ободрява и поддържа във форма нервната система
 • Подобрява състава на кръвта
 • Подпомага състоянието на зрението
 • С антиоксидантни вещества
 • Регулира налягането
 • Изцяло природен продукт
 • Мултивитамини Alive 30 таблетки е на топ цена от Nature's Way

Какво знаем за Alive Мултивитамини?

Alive Мултивитамини от Nature's Way засилва имунитета и има антиоксидантни свойства

С помощта на натурални източници е разработен най-добрият мултивитаминен комплекс от Nature's Way на невероятна цена – Alive Whole Food Energized Multi-vitamin Max Potency 30 tablets. Този продукт е напълно натурален и съдържа в състава си редица полезни, хранителни, енергийни и биологично важни вещества. В една опаковка има 30 достатъчно големи таблетки, които се пият лесно, тъй като имат продълговата форма. Имат лек аромат на билки. Основният източник на този комплекс са плодовете, зеленчуците и множество полезни растения. Важно е, че растенията, от които се извличат екстрактите, съдържат в себе си всички необходими минерали и витамини, полезни антиоксидантни, аминокиселини и мазнини.

Как действа Мултивитамини Alive на капсули?

Alive Мултивитамини 1 гр. 30 таблетки е направен съгласно всички изисквания, в процеса на създаването на добавката са запазени всички полезни елементи от всяка съставка. Нито едно хранително вещество в никой случай не може да се сравни с изкуствените съставки. В състава са използвани само органични материали. Също така в съдържанието на мултивитаминния комплекс влизат екстракти от зеленчуци, плодове, питателни растения и хелатни минерали (гъби, отглеждани в естествени условия, без химични компоненти). Всички включени вещества са преминали допълнителни научни изследвания, както поотделно, така и в общия им състав, за това Мултивитамини Alive 30 таблетки е напълно безопасен.

В процеса на производство е използвана специална технология, благодарение на която абсорбирането на всички вещества от организма е по-ефективно. Както сочи статистиката, този комплекс твори чудеса, хората, които го използват са бодри и енергията прелива от тях през целия ден. Употребата на който и да е витамин е по добре да се осъществява в комплекс, отколкото поотделно. Това ще донесе повече ползи за здравето.

Alive Мултивитамини на супер цена повишава силите и енергията.Каква е функцията на витамините и защо те са така жизнено необходими? Това са най-важните регулатори на химичните процеси в живите клетки, а саморегулацията и самовъзпроизвеждането са основните признаци на всяка жива система, за това без витамините животът е невъзможен. Комплексът от мултивитамини Alive Whole Food Energized Multi-vitamin Max Potency от 30 таблетки съдържа компоненти, необходими за протичането на обменните процеси добавката е разработена за обогатяване на тялото с биологично активни и минерални вещества. Сред тях е витамин А, който активно участва в образуването на пигменти, необходими за поддържането на зрителната функция. Те са нужни за нощното и цветното зрение. Ползата на този витамин се изразява и в осигуряване целостта на епителните клетки, в регулиране растежа на костна тъкан, а освен това, подпомага поддържане състоянието на лигавиците и кожната обвивка на тялото.

Друго витаминно вещество, включено в съдържанието на Мултивитамини Alive таблетки е тиамин, който като коензим участва във въглехидратния обмен. Също така осигурява пълноценно функциониране на нервната система. Присъства и рибофлавин, който ускорява процесите на клетъчното дишане и подпомага зрителното възприятие. И витамин Б6 присъства в комплекса. Той контролира белтъчинния обмен и участва в произвеждането на невромедиатори. Друг витамин, влизащ в Alive Мултивитамини от 1 гр. на таблетки в Б12. Той е нужен за синтеза на нуклеиди, а също и за пълноценния растеж. Подпомага кръвообразуването, съдейства за развитието на епителните клетки. Друг витамин от групата Б, който също присъства тук е ниацин. Той е незаменим за дишането на клетките и за обмена на въглехидратите. Един от най-важните за здравето на човешкото тяло е витаминът С, на който задължително е отредено място сред съставките на тази хранителна добавка. Той способства за повишаване защитните сили на организма. Осигурява достатъчно синтезиране на колаген, поддържа и функционирането на хрущялите, костната и зъбната тъкани. Оказва значително влияние върху процеса на формиране на белтъка на кръвта хемоглобин и отговаря за формирането на червените кръвни телца.

В Мултивитамини Alive от 30 таблетки на Nature's Way присъства и фолиева киселина, която подобрява произвеждането на аминокиселини, нуклеинови киселини и нуклеиди. И витамин Е е включен в съдържанието на комплекса. Това е един природен антиоксидант той предотвратява преждевременното стареене, привежда в норма работата на половите жлези  при мъжете и жените. Компонентът поддържа и стабилността на червените клетки на кръвта. Мултивитаминното съчетание е богато и на минерални компоненти. Без тях е невъзможна пълноценната работа на организма. Балансираният състав обяснява и доброто усвояване на веществата, които съдържа продукта. Един от минералите в състава му е желязо, което осигурява преноса на кислорода по цялото тяло. Мед възпрепятства кислородния глад и съдейства за повишаването на еластичността на кръвоносните съдове. Включен е и калий, който отговаря за здравината на костния скелет и съсирващата функция на кръвта. Манган регулира обменните процеси, цинк стимулира работата на имунитета и вътрешните органи, а магнезий стабилизира артериалното налягане. Изброените компоненти трябва да постъпват в организма регулярно. Хората, които се сблъскват с повишена умствена и физическа работа имат нужда от приема на Alive Whole Food Energized Multi-vitamin Max Potency 30 tabs. Продуктът се понася добре от различни категории хора.

Alive Мултивитамини от Nature's Way подобрява настроението и предпазва от авитаминозаМоже да се приема в следните случаи:

 • Дефицит в организма на вещества, влизащи в състава на добавката;
 • Патологични състояния, свързани с нарушения на концентрацията на мазнините и хемоглобина, прояви на симптоми за различни болести;
 • За поддържане издръжливостта при дълги физически натоварвания;
 • За възстановяване след сериозно боледуване

При недостатъчно постъпване на витамини в организма се развива хиповитаминоза, а в тежки случаи – авитаминоза с характерни за всеки витамин симптоми. Хиповитаминозата е проблем на съвременния начин на хранене. При отсъствието или недостигът на необходимите витамини, възможностите на тялото да отделя от храната и да използва питателните вещества отслабва.

Недостатъчната употреба на витамини нанася съществена вреда на здравето, усилва отрицателното въздействие върху организма на неблагоприятните екологични условия, вредните фактори като производство, нервно-емоционални напрежения и стрес. Дефицитът на витамини повишава професионалното травмиране, чувствителността на организма към въздействието на радиациите, влошава продължителната активна трудоспособност. Дефицитът на витамините-антиоксиданти Ц, Е, А е един от факторите, повишаващи рисковете от сърдечно-съдови и онкологични патологии. За това всеки човек може да използва хранителната добавка Мултивитамини Alive от 30 таблетки, която е на страхотна цена, за да се отнася към здравето си с внимание, да реагира своевременно на малките болежки, да подхранва организма си с нужните му витаминни и минерални елементи и да не допуска развитието на авитаминоза.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 таблетки на ден с прием на храна.

Дозировка: 3 таблетки

Дози в опаковка: 10

Състав в 1 доза (3 таблетки) Стойност %ПДД
Калории 5  
Общо въглехидрати 1 гр <1%
Витамин А 15000 IU 300%
Витамин C 1000 мг 1667%
Витамин D 1000 IU 250%
Витамин E 200 мкг 667%
Витамин K 80 мг 100%
Тиамин 25 мг 1667%
Рибофлавин 25 мг 1471%
Ниацин 125 мг 625%
Витамин B6 50 мг 2500%
Фолиева киселина 400 мг 100%
Витамин B12 200 мг 3333%
Биотин 325 мг 108%
Пантотенова киселина 125 мг 1250%
Калций 250 мг 25%
Желязо 18 мг 100%
Йод 150 мг 100%
Магнезий 125 мг 31%
Цинк 15 мг 100%
Селен 200 мг 286%
Мед 2 мг 100%
Манган 5 мг 250%
Хром 250 мг 208%
Молибден 75 мг 100%
Натрий 15 мг 1%
Калий 50 мг 1%

Зелена храна/Спирулина смес

спирулина, кафяви морски водорасли, люцерна, ечемик,

глухарче, пшеница, маточина, лимонена трева, бенедиктински 

трън, хлорела, живовляк, синьо-зелени водорасли, кориандър, 

аминокиселини(глутаминова киселина, аспарагинова киселина,

аргинин, левцин, лизин, серин, фенилаланин, валин, изолевцин,

аланин, пролин, тирозин, хистидин, метионин, цистеин, триптофан

400 мг **

Сърдечносъдова смес с Ресвератрол

глог, японска фалопия, коензим Q10

100 мг **

Смес от овощни растения

нар, акай бери, сокове на прах от: грозде, слива, червена

боровинка, боровинка, ягода, къпина, череша, праскова, папая,

портокал, ананас

100 мг **

Зеленчукова смес от сок на прах

магданоз, зеле, спанак, пшеница, брюкселско зеле, аспержи, бро-

коли, карфиол, цвекло, морков, чесън

100 мг **

Защитна органична смес от гъби

кордицепс, рейши, шийтаке, хиритаке, майтаке, игловиден корал,

агарик блазей, каваратаке, чага, сенниковиден полипорус, агарикон,

месима

100 мг **

Смес от храносмилателни ензими - концентрат

ензимна формула (протеаза I, протеаза II, пептизим SP, амилаза, 

лактаза, инвертаза, липаза, целулаза, алфа галактосидаза), бетаин,

бромелаин, папаин

100 мг **

Омега 3/6/9 мастни киселини смес от семена

ленено, семе, слънчогледово семе

100 мг **

Комплекс цитрусови биофлавоноиди (от лимон, портокал, грейп-

фрут, лайм, мандарина)

хесперидин, нарингин, нарирутин, ериоцитрин, флавоноли и флавони

60 мг **
Сибирски женшен 50 мг **
Инозитол 50 мг **
Холин 30 мг **
Рутин 25 мг **
Бор 1 мг **
Лутеин 500 мкг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна модифицирана целулоза, растителна целулоза, стеаринова киселина (растителен източник), растителна модифицирана целулозна гума, силиций, магнезиев стеарат (растителен източник), растителен глицерин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™