употребата на сол пряко влияе на сексуалната активност на жените.

Сензационно откритие направиха немските учени – оказва се, че употребата на сол пряко влияе на сексуалната активност на жените.

Немските учени провели изследвания с участието на 790 жени на възраст 25-35 год и изяснили, че солените продукти влияят положително на сексуалното желание на представителките на нежния пол. Жените, които обичат консервирани зеленчуци и гъби и употребяват ежедневно до 30 гр. сол, правят секс 2-5 пъти в седмицата. А тези, които практически не употребяват солена храна, правят секс 2-5 пъти в месеца.

солените продукти влияят положително на сексуалното желание на представителките на нежния пол

Според специалистите натриевият хлорид стимулира изработката на тестостерон, хормонът, който отговаря за сексуалната възбуда. Именно затова при любителките на солена храна има високо либидо. Учените, наистина, не казват колко активни са били сексуалните партньори на изследваните жени и с какво са се хранели.

На тези жени, които са решили да се хранят с консервирани зеленчуци и гъби ще напомним, че е по-добре да получават сол от други източници.

шведските учени доказали, че само прясната храна запазва естествената привлекателност на гърдите.

Работата е в това, че шведските учени доказали, че само прясната храна запазва естествената привлекателност на гърдите. Храната, която е съхранявана в течение на определено време, намалява размера на бюста. Консервите не можем да наречем храна, която току що сме приготвили, затова на дамите ще се наложи да избират между секса и красивия бюст.