Доставка на хранителни добавкиза България и чужбина- | Biomall.bg
Производители
Категории
Биомол в Facebook - хранитлени добавки за отслабване, по-добро здраве, ревматизъм, псориазис.
Биомол и Twitter хранитлени добавки - интересни статии и туитове.
Биомол в Google+ модерния начин да споделяш и харесваш.
Биомол и Svejo.net интересни статии за вас и вашето семейство.
Биомол в Facebook - хранитлени добавки за отслабване, по-добро здраве, ревматизъм, псориазис.
Биомол и Twitter хранитлени добавки - интересни статии и туитове.
Биомол в Google+ модерния начин да споделяш и харесваш.
Биомол и Svejo.net интересни статии за вас и вашето семейство.

ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL

Цена от 29,90 лв.за ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL
ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL 29.90

ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL

 

ABC Acai Berry (ABC акай бери) 100% оригинален са най - хитовия и най-ефикасен натурален продукт за отслабване на световния пазар

Хапчетата за отслабване ABC Acai Berry (ABC акай бери) са изцяло натурални и подпомагат стопяването на мазнините по здравословен начин. Капсулите ABC акай бери  съдържат уникална комбинация от Акай (Acai) 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9% и Зелен Чай 9%. Всички те заедно ви помагат да забравите досадните диети и дори повече - целта на хапчетата за отслабване  номер 1 ABC acai Berry  е да помогне на огранизма ви да усвои полезните вещества от храната която поемате а останалите да превърне в енергия. 

Стотици наши клиенти могат да ви уверят, че хапчетата mneniya za akai beri (акай бери) abc. Ефективни ли са хапчетата за отслабване? са най-добрия съвременен метод за отслабване без диети. 70% от нашите клиенти си поръчват пак, а останалите 30% вече са постигнали своята цел.

С хапчетата за отслабване ABC акай бери (ABC акай бери) не целите нищо друго освен да свалите излишните мазнини от зоната на тялото, която ви притеснява. АБЦ Акай Бери (ABC акай бери) не се храни с вашите мускули, не предизвиква сънливост и не ви кара да се подлагате на диетите, с които сте свикнали.ABC Acai Berry е гаранцията за вашия успех
ето как да отслабнете с акай бери ABC

Внимание! Пазарувайте само от утвърдени дистрибутори на ABC Acai Berry.

Сигурно се чудите как да познаете оригиналния продукт? 

Ние ви гарантираме най-добрите цени и продукти от производителя MGL. Повечето фалшификати на продукта имат идентична кутия и брошура. Всички знаем колко лесно е да се копира това. Акай бери ABC soft gel капсулите се съдържат в пластмасова кутия с синкаво-лилав цвят. тя сама по себе си също не е уникална. Забелязали сте, че на пазара много продукти се намират в сходни и идентични кутии. Това което е важно за оригиналните акай бери ABC обаче е двойно запечатания съдържател с пластмасова лента и уплътнител за да се съхрани продукта при преноса и престоя му без да прониква влагата и най-важното, а именно чудото, което ще стопи вашите килограми възможно най-бързо - лилавите капсули с тъмно, марно съдържание от патентованата смес - ABC Acai berry. Пуснете си клипчето, което ще ви покаже как изглеждат капсултие и сместа която да очаквате в тях. Благодарение на уникалната комбинация от натурални съставки ABC Acai Berry спомага за:

Потискане на глада и намаляване на апетита

Забързване на метаболизма и обмяната на веществата

Разграждане на мазнините

Прочистване на организма.


​Съдържанието на оригиналните капсули ABC акай бери може да разпознаете на клипчето в дясно.
 
Промцията на ABC Акай бери е валидна до изчерпване на предвидените количества.
Започнете премахването на излишните мазнини днес!
А ние Ви обещаваме доставка на вашето ABC Acai Berry до 24 часа след заявяването на продукта!
  ABC акай капсули за отслабване с акай бериОсновната съставка в ABC Acai Berry е бразилският плод Акай. Плодът акай (акай бери, пурпура бака) расте на палмово дърво в тропическите гори на Амазония. Той е мощен природен анти-оксидант. 
Акай Бери прилича на голяма пурпурна боровинка. Той помага за ускоряване на метаболизма, съдейства за смъкване на излишните килограми чрез изгаряне на мазнините, благодарение на високото съдържание на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Акай бери притежава способността да контролира апетита заради високото си съдържание на фибри, които засищат глада. Той също помага за правилното придвижване на храната в храносмилателния тракт. Това всъщност съдейства за отстраняване на излишната храна в тялото, вместо преобразуването й в мазнина.

В хапчетата за отслабване ABC Acai Berry се съдържа и Хитозан. Той е производна на хитина, който се намира в костите на раци, скариди и омари. Той има невероятната способност да се свързва с мазнините и холестерола и да ги изолира преди да се абсорбират от тялото. Хитозана също така е форма на фибри, действащи като слабително, които науката все още проучва за медицински ползи.
Алое е естествен лаксатив, който "смазва" червата.

Камбоджанската гарциния е стимулант за изгаряне на мазнините, но не е съвсем безвреден. Съществува предположение за евентуална връзка между хидроксилимонена киселина (друго име на Камбоджанска гарциния) и уврежданията на черния дроб, но не е доказано.

Диетичните фибри забавят храносмилането, потискат апетита и действат слабително.

ABC Acai Berry съдържа и доказаното средство за изгаряне на мазнините и за ускоряване на метаболизма - зелен чай.

Приемането на плода Акай и в частност ABC Акай Бери?

Приема на капсулите за отслабване ABC Acai Berry става ежедневно по една капсула на ден. След поръчка на опаковка от ABC Акай в рамките на работния ден на куриерските фирми ние ще Ви го изпратим. До 24 часа вие ще получите поручаната опаковка от продукта ABC Акай. Съветваме Ви да стартирате приема му на следващата сутрин. Капсулите ABC Acai Berry се приемат препоръчително сутрин. Продукта е с удължено осовобождаване на принципа на по-добрите и изчистени съвременни хапчета. С първите приети Акай бери капсули ще забележете промяната у вас, ще се почувствате сити с по-малко храна, а организма ви няма да бъде стресиран тъй като акай бери ще му даде насоката да започне да се храни с натрупаните от вас излишни и безполезни мазнини. Това е работата на ABC Acai (ABC Акай) - да помогне на оргнаизма ви да се насочи правилно.
Хиляди в България и милиони по света отслабват с този продукт.

Хората използвали ABC Acai Berry, които познаваме

Политиката на Biomall.bg е 100% задоволени клиенти. Ние сме едно от малкото български компании, които с радост обръщаме внимание на всяко запитване или проблем и предлагаме адекватно решение. Този модел е ясен на цял свят със страници като ebay.com, amazon.com и  други. Продуктите предлагани от нас са с високо качество, доказан произход и проверени съставки. Не експериментирайте със здравето си - пазарувайте сигурно и уверено.

ABC Акай бери е един от малкото продукти за който няма да видите реклами или гостувания по разни шоу програми, няма да видите хора снимани преди и след с български имена и явен чужд произход. ABC Acai Berry е толкова ефективен, че дори няма нужда от описание. Мълвата за акай бери продукта на MGL се носи от уста на уста.
Защо избрахме ABC акай бери пред другите акай продукти

ABC Акай бери + режим на хранене = Начин на здравословен живот

С започването на приемане на капсулите АБЦ Акай Бери вие се съгласявате и мотивирате да вкарате организма си в една по-добра, по-полезна и по-приятна форма. Не злоупотребявайте с Акай бери продуктите, макари безвредни е добре да се правят почивки от интензивната работа на организма към която таблетките ABC Acai Berry ви подтикват. Процеса на отслабване, който се наблюдава масово започва скоро след началото на приема на капсулите с акай. На въпроса "Колко килограма ще отслабна?" - истинския отговор е: "Вие ще се отървете от излишните килограми и ще отслабнете точно с толкова." ABC Акай Бери таблетки не е магически продукт, той дава тон, носока и сила на огранизма ви да усвои излишните мазнини. Акай бери дори може да се сравни с вирус - безобиден, но кара тялото ви да се замисли и предпази от вредните мазнини. 
Оригиналният ABC Акай Бери 100% Original (ABC Acai Berry 100% Original)

Кога да очаквам резултати от акай бери ABC?

За най-добри резултати при използването на продукти за отслабване е дорбе да подпомагате организма си 2-3 месеца след което да му дадете почивка и да наблюдавате дали процеса на отслабване продулжава. За разлика от продуктите с Йо-Йо ефект, който премахват водата от тялото ви, а не мазниите, ABC Acai Berry (Акай бери) забързва метаболизма ви постепенно и най-важното ефекта от забързването остава за вас след приключване на приема на таблетките Акай бери.
 
Сваляте минимум 5 до 10 кг безопасно без диета всеки месец!
 
ABC Акай бери е за всички нас, които: похаваме нощем, имаме работа на едно място и от скука дъвчем разни хранителни и вредни продукти масово, за любителите на Fast Food(храна на крак), за любителите на всики видове паста(спагети, макарони), за всички които се притесняваят от наднорменото си тегло, за спортисти и най-вече за едно по-добро здраве ! Препоръчва се приемът на ABC Acai Berry да продължи 3 месеца, след което да се направи поне едномесечна пауза.

Каква е формулата съдържаща се в ABC Acai Berry soft gel капсули

Състав: Акай Бери 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9%, Зелен Чай 9%

Употреба: Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене. Приемайте повече течности, зеленчуци и плодове.

Да не се приема от бременни, кърмещи, хора със сърдечно - съдови заболявания, с бъбречна или чернодробна недостатъчност, деца или хора над 60 годишна възраст. Да не се приема в комбинация с лекарства. При наличие на някой от гореспоменатите заболявания Biomall.bg препоръчва прием на Biovea Acai Berry - чист екстракт от Акай или Сок от Акай, които можете да намерите в секцията Био Отслабване.

Доставка на ABC Акай Бери до вашия дом с куриерска фирма спиди. Стойността на доставката на 1 опаковка е 3.90 лв до точен адрес в цялата страна. За повече от една опаковка доставката е беплатна. За повече от 5 опаковки се вържете с нас по e-mail или телефон и ще ви предложим допълнителни отстъпки!

Цитирани мнения за ABC Акай | ABC Acai Berry (ABC Акай Бери) по българските и чуждестранни форуми

ABC Акай Бери 100% Original (ABC Acai Berry 100% Original)

 

"След като чух отзиви за много добри резултати на приятелка на моя приятелка, двете решихме да си вземем една опаковка ABC акай бери, да си разделим по 15 хапчета и да пробваме. Еми трябва да ви кажа, че от едва 3 дни пиене за 2 дни свалих 1,5кг!  Наистина много подтискат апетита тия ABC акайчета!!!Ям,  защото идеята в ниакакъв случай не е да гладуваш, но определено хапвам доста по-малко и бих казала, че се насилвам да ям!" - bg-mamma
След малко повече четене за акай бери, отново си поръчах хапчетата АВС. Оказа се, че другият продукт Самбозан е хранителна добавка и не е гаранция за отслабване. Пък и реших, че след като имах ефект от как отслабнахме задружно семейството - ABC акай бери е глупаво да ги сменям с друг продукт - още повече, че нямам странични ефекти. Честно казано съм доволна от действието им, но не зная колко време трябва да продължа да ги пия. Не ми се иска да си върна килцата, с които с радост се разделих." - forumzdrave
Да, АВС Acai Berry или ABC акай, не е изцяло органичен продукт, а хапчета за отслабване. Има разлика. И как така обяснявате, че не е ок, като не сте го пробвала?
Иначе от Самбозан не би трябвало да се оплаквате, ако и на половина от всичко, което се пише за него в нета е вярно. Но то не е средство за намаляване на теглото, а хранителна добавка. Може да стимулира метаболизма и т.н., което да доведе до отслабване, но и до напълняване. Зависи от хранителния ви режим." bg-mamma
Здравейте! Реших да ви пиша, защото използвах хапчетата АБЦ Акай Бери  и останах много доволна свалих 6 кг. от 1 опаковка, а имах за сваляне 4 кг. В начолото се чувствах отмаляла,нервна , но след като взех да приемам повече вода(защото  по принцип пия максимум 2 чаши вода на ден) всичко се оправи-чувствах се нормално.Аз лично ги препоръчвам на всеки,който иска да отслабне,защото съм пила какви ли не боклуци и нищо. Единствено свалих от Лида(7 кг.)-но нали е мн вредна нея не я препоръчвам и от Саг 8 (3кг.) и сега от АБЦ акай бери (6кг.)" bgmamma
"Kато чета, започвам да се разколебавам. От 14 март съм на s akaj beri me otslabvaneto e realnost.. В началото още свалих 3кг. и от тогава - нищо. Дали да купувам още една опаковка? Нямам го онзи апетит, но пък устата ми съхне много досадно."
"Момичета, изчетох всички коментари и смятам да споделя и моят опит, за да съм полезна до колкото мога.
Висока съм 159 и в момента тежа 49кг. Никога не съм имала проблеми с килограмите, никакви диети не съм пазила и винаги съм се чудела на волята на хората, които успяват да го направят...та аз даже и едно постене не мога да направя... а пък и без това не ям месо, но както и да е...
Моя приятелка предложи да си вземем от Акай, точно този за когото говорите. За един месец свалихме и двете по 4 кила. В началото имахме проблеми и двете със съня, но това отшумя за около две седмици. Говоря и за двете, за да покажа, че не съм единица фактор... Пиеше ни се много вода...да кажа само, че иначе водата, която поглъщам е кафе и безалкохолно. Но ако щете вярвайте навика за пиене на вода си остана и след Акай!
Та изпихме опаковката и приятелката ми намери в нета по-евтин вариант...дрън-дрън...и го поръчахме. Резултатът- започнахме да ядем като прахосмукачки....Няма такъв апетит! за месец аз качих кило. И в интерес на истината като състояние в сравнение с АБЦ Акай много различно се чувствах...второто направо ме "натискаше"...нямах никакъв живец.
Сега пак се върнах на АБЦ-то и да ви кажа даже и не е грижаколко кила ще сваля - обаче се чувствам много добре!"
ABC Акай Бери е 100% оригинален продукт изпитан борбата с килограмите. Поръчай най добрите хапчета днес!

На база на 29 отзива мнения. Нов 1000091 В наличност. Поръчай онлайн или на тел 0887077988.
ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL BIOMALL

ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL

 

ABC Acai Berry (ABC акай бери) 100% оригинален са най - хитовия и най-ефикасен натурален продукт за отслабване на световния пазар

Хапчетата за отслабване ABC Acai Berry (ABC акай бери) са изцяло натурални и подпомагат стопяването на мазнините по здравословен начин. Капсулите ABC акай бери  съдържат уникална комбинация от Акай (Acai) 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9% и Зелен Чай 9%. Всички те заедно ви помагат да забравите досадните диети и дори повече - целта на хапчетата за отслабване  номер 1 ABC acai Berry  е да помогне на огранизма ви да усвои полезните вещества от храната която поемате а останалите да превърне в енергия. 

Стотици наши клиенти могат да ви уверят, че хапчетата mneniya za akai beri (акай бери) abc. Ефективни ли са хапчетата за отслабване? са най-добрия съвременен метод за отслабване без диети. 70% от нашите клиенти си поръчват пак, а останалите 30% вече са постигнали своята цел.

С хапчетата за отслабване ABC акай бери (ABC акай бери) не целите нищо друго освен да свалите излишните мазнини от зоната на тялото, която ви притеснява. АБЦ Акай Бери (ABC акай бери) не се храни с вашите мускули, не предизвиква сънливост и не ви кара да се подлагате на диетите, с които сте свикнали.ABC Acai Berry е гаранцията за вашия успех
ето как да отслабнете с акай бери ABC

Внимание! Пазарувайте само от утвърдени дистрибутори на ABC Acai Berry.

Сигурно се чудите как да познаете оригиналния продукт? 

Ние ви гарантираме най-добрите цени и продукти от производителя MGL. Повечето фалшификати на продукта имат идентична кутия и брошура. Всички знаем колко лесно е да се копира това. Акай бери ABC soft gel капсулите се съдържат в пластмасова кутия с синкаво-лилав цвят. тя сама по себе си също не е уникална. Забелязали сте, че на пазара много продукти се намират в сходни и идентични кутии. Това което е важно за оригиналните акай бери ABC обаче е двойно запечатания съдържател с пластмасова лента и уплътнител за да се съхрани продукта при преноса и престоя му без да прониква влагата и най-важното, а именно чудото, което ще стопи вашите килограми възможно най-бързо - лилавите капсули с тъмно, марно съдържание от патентованата смес - ABC Acai berry. Пуснете си клипчето, което ще ви покаже как изглеждат капсултие и сместа която да очаквате в тях. Благодарение на уникалната комбинация от натурални съставки ABC Acai Berry спомага за:

Потискане на глада и намаляване на апетита

Забързване на метаболизма и обмяната на веществата

Разграждане на мазнините

Прочистване на организма.


​Съдържанието на оригиналните капсули ABC акай бери може да разпознаете на клипчето в дясно.
 
Промцията на ABC Акай бери е валидна до изчерпване на предвидените количества.
Започнете премахването на излишните мазнини днес!
А ние Ви обещаваме доставка на вашето ABC Acai Berry до 24 часа след заявяването на продукта!
  ABC акай капсули за отслабване с акай бериОсновната съставка в ABC Acai Berry е бразилският плод Акай. Плодът акай (акай бери, пурпура бака) расте на палмово дърво в тропическите гори на Амазония. Той е мощен природен анти-оксидант. 
Акай Бери прилича на голяма пурпурна боровинка. Той помага за ускоряване на метаболизма, съдейства за смъкване на излишните килограми чрез изгаряне на мазнините, благодарение на високото съдържание на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Акай бери притежава способността да контролира апетита заради високото си съдържание на фибри, които засищат глада. Той също помага за правилното придвижване на храната в храносмилателния тракт. Това всъщност съдейства за отстраняване на излишната храна в тялото, вместо преобразуването й в мазнина.

В хапчетата за отслабване ABC Acai Berry се съдържа и Хитозан. Той е производна на хитина, който се намира в костите на раци, скариди и омари. Той има невероятната способност да се свързва с мазнините и холестерола и да ги изолира преди да се абсорбират от тялото. Хитозана също така е форма на фибри, действащи като слабително, които науката все още проучва за медицински ползи.
Алое е естествен лаксатив, който "смазва" червата.

Камбоджанската гарциния е стимулант за изгаряне на мазнините, но не е съвсем безвреден. Съществува предположение за евентуална връзка между хидроксилимонена киселина (друго име на Камбоджанска гарциния) и уврежданията на черния дроб, но не е доказано.

Диетичните фибри забавят храносмилането, потискат апетита и действат слабително.

ABC Acai Berry съдържа и доказаното средство за изгаряне на мазнините и за ускоряване на метаболизма - зелен чай.

Приемането на плода Акай и в частност ABC Акай Бери?

Приема на капсулите за отслабване ABC Acai Berry става ежедневно по една капсула на ден. След поръчка на опаковка от ABC Акай в рамките на работния ден на куриерските фирми ние ще Ви го изпратим. До 24 часа вие ще получите поручаната опаковка от продукта ABC Акай. Съветваме Ви да стартирате приема му на следващата сутрин. Капсулите ABC Acai Berry се приемат препоръчително сутрин. Продукта е с удължено осовобождаване на принципа на по-добрите и изчистени съвременни хапчета. С първите приети Акай бери капсули ще забележете промяната у вас, ще се почувствате сити с по-малко храна, а организма ви няма да бъде стресиран тъй като акай бери ще му даде насоката да започне да се храни с натрупаните от вас излишни и безполезни мазнини. Това е работата на ABC Acai (ABC Акай) - да помогне на оргнаизма ви да се насочи правилно.
Хиляди в България и милиони по света отслабват с този продукт.

Хората използвали ABC Acai Berry, които познаваме

Политиката на Biomall.bg е 100% задоволени клиенти. Ние сме едно от малкото български компании, които с радост обръщаме внимание на всяко запитване или проблем и предлагаме адекватно решение. Този модел е ясен на цял свят със страници като ebay.com, amazon.com и  други. Продуктите предлагани от нас са с високо качество, доказан произход и проверени съставки. Не експериментирайте със здравето си - пазарувайте сигурно и уверено.

ABC Акай бери е един от малкото продукти за който няма да видите реклами или гостувания по разни шоу програми, няма да видите хора снимани преди и след с български имена и явен чужд произход. ABC Acai Berry е толкова ефективен, че дори няма нужда от описание. Мълвата за акай бери продукта на MGL се носи от уста на уста.
Защо избрахме ABC акай бери пред другите акай продукти

ABC Акай бери + режим на хранене = Начин на здравословен живот

С започването на приемане на капсулите АБЦ Акай Бери вие се съгласявате и мотивирате да вкарате организма си в една по-добра, по-полезна и по-приятна форма. Не злоупотребявайте с Акай бери продуктите, макари безвредни е добре да се правят почивки от интензивната работа на организма към която таблетките ABC Acai Berry ви подтикват. Процеса на отслабване, който се наблюдава масово започва скоро след началото на приема на капсулите с акай. На въпроса "Колко килограма ще отслабна?" - истинския отговор е: "Вие ще се отървете от излишните килограми и ще отслабнете точно с толкова." ABC Акай Бери таблетки не е магически продукт, той дава тон, носока и сила на огранизма ви да усвои излишните мазнини. Акай бери дори може да се сравни с вирус - безобиден, но кара тялото ви да се замисли и предпази от вредните мазнини. 
Оригиналният ABC Акай Бери 100% Original (ABC Acai Berry 100% Original)

Кога да очаквам резултати от акай бери ABC?

За най-добри резултати при използването на продукти за отслабване е дорбе да подпомагате организма си 2-3 месеца след което да му дадете почивка и да наблюдавате дали процеса на отслабване продулжава. За разлика от продуктите с Йо-Йо ефект, който премахват водата от тялото ви, а не мазниите, ABC Acai Berry (Акай бери) забързва метаболизма ви постепенно и най-важното ефекта от забързването остава за вас след приключване на приема на таблетките Акай бери.
 
Сваляте минимум 5 до 10 кг безопасно без диета всеки месец!
 
ABC Акай бери е за всички нас, които: похаваме нощем, имаме работа на едно място и от скука дъвчем разни хранителни и вредни продукти масово, за любителите на Fast Food(храна на крак), за любителите на всики видове паста(спагети, макарони), за всички които се притесняваят от наднорменото си тегло, за спортисти и най-вече за едно по-добро здраве ! Препоръчва се приемът на ABC Acai Berry да продължи 3 месеца, след което да се направи поне едномесечна пауза.

Каква е формулата съдържаща се в ABC Acai Berry soft gel капсули

Състав: Акай Бери 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9%, Зелен Чай 9%

Употреба: Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене. Приемайте повече течности, зеленчуци и плодове.

Да не се приема от бременни, кърмещи, хора със сърдечно - съдови заболявания, с бъбречна или чернодробна недостатъчност, деца или хора над 60 годишна възраст. Да не се приема в комбинация с лекарства. При наличие на някой от гореспоменатите заболявания Biomall.bg препоръчва прием на Biovea Acai Berry - чист екстракт от Акай или Сок от Акай, които можете да намерите в секцията Био Отслабване.

Доставка на ABC Акай Бери до вашия дом с куриерска фирма спиди. Стойността на доставката на 1 опаковка е 3.90 лв до точен адрес в цялата страна. За повече от една опаковка доставката е беплатна. За повече от 5 опаковки се вържете с нас по e-mail или телефон и ще ви предложим допълнителни отстъпки!

Цитирани мнения за ABC Акай | ABC Acai Berry (ABC Акай Бери) по българските и чуждестранни форуми

ABC Акай Бери 100% Original (ABC Acai Berry 100% Original)

 

"След като чух отзиви за много добри резултати на приятелка на моя приятелка, двете решихме да си вземем една опаковка ABC акай бери, да си разделим по 15 хапчета и да пробваме. Еми трябва да ви кажа, че от едва 3 дни пиене за 2 дни свалих 1,5кг!  Наистина много подтискат апетита тия ABC акайчета!!!Ям,  защото идеята в ниакакъв случай не е да гладуваш, но определено хапвам доста по-малко и бих казала, че се насилвам да ям!" - bg-mamma
След малко повече четене за акай бери, отново си поръчах хапчетата АВС. Оказа се, че другият продукт Самбозан е хранителна добавка и не е гаранция за отслабване. Пък и реших, че след като имах ефект от как отслабнахме задружно семейството - ABC акай бери е глупаво да ги сменям с друг продукт - още повече, че нямам странични ефекти. Честно казано съм доволна от действието им, но не зная колко време трябва да продължа да ги пия. Не ми се иска да си върна килцата, с които с радост се разделих." - forumzdrave
Да, АВС Acai Berry или ABC акай, не е изцяло органичен продукт, а хапчета за отслабване. Има разлика. И как така обяснявате, че не е ок, като не сте го пробвала?
Иначе от Самбозан не би трябвало да се оплаквате, ако и на половина от всичко, което се пише за него в нета е вярно. Но то не е средство за намаляване на теглото, а хранителна добавка. Може да стимулира метаболизма и т.н., което да доведе до отслабване, но и до напълняване. Зависи от хранителния ви режим." bg-mamma
Здравейте! Реших да ви пиша, защото използвах хапчетата АБЦ Акай Бери  и останах много доволна свалих 6 кг. от 1 опаковка, а имах за сваляне 4 кг. В начолото се чувствах отмаляла,нервна , но след като взех да приемам повече вода(защото  по принцип пия максимум 2 чаши вода на ден) всичко се оправи-чувствах се нормално.Аз лично ги препоръчвам на всеки,който иска да отслабне,защото съм пила какви ли не боклуци и нищо. Единствено свалих от Лида(7 кг.)-но нали е мн вредна нея не я препоръчвам и от Саг 8 (3кг.) и сега от АБЦ акай бери (6кг.)" bgmamma
"Kато чета, започвам да се разколебавам. От 14 март съм на s akaj beri me otslabvaneto e realnost.. В началото още свалих 3кг. и от тогава - нищо. Дали да купувам още една опаковка? Нямам го онзи апетит, но пък устата ми съхне много досадно."
"Момичета, изчетох всички коментари и смятам да споделя и моят опит, за да съм полезна до колкото мога.
Висока съм 159 и в момента тежа 49кг. Никога не съм имала проблеми с килограмите, никакви диети не съм пазила и винаги съм се чудела на волята на хората, които успяват да го направят...та аз даже и едно постене не мога да направя... а пък и без това не ям месо, но както и да е...
Моя приятелка предложи да си вземем от Акай, точно този за когото говорите. За един месец свалихме и двете по 4 кила. В началото имахме проблеми и двете със съня, но това отшумя за около две седмици. Говоря и за двете, за да покажа, че не съм единица фактор... Пиеше ни се много вода...да кажа само, че иначе водата, която поглъщам е кафе и безалкохолно. Но ако щете вярвайте навика за пиене на вода си остана и след Акай!
Та изпихме опаковката и приятелката ми намери в нета по-евтин вариант...дрън-дрън...и го поръчахме. Резултатът- започнахме да ядем като прахосмукачки....Няма такъв апетит! за месец аз качих кило. И в интерес на истината като състояние в сравнение с АБЦ Акай много различно се чувствах...второто направо ме "натискаше"...нямах никакъв живец.
Сега пак се върнах на АБЦ-то и да ви кажа даже и не е грижаколко кила ще сваля - обаче се чувствам много добре!"
ABC Акай Бери е 100% оригинален продукт изпитан борбата с килограмите. Поръчай най добрите хапчета днес!

Производител: M.G.L HK
Вид: ABC Acai berry 30 Gel Capsules
SKU: MGL-ABCACAIBERRY-30-C
Наличност: Наличен
Цена: 29,90 лв.
Брой ABC Акай Бери:


Брой:  
Видимо ще отслабнете
Забързвa метаболизма
Разгражда мазнините
Прочиства организма


ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL

 

ABC Acai Berry (ABC акай бери) 100% оригинален са най - хитовия и най-ефикасен натурален продукт за отслабване на световния пазар

Хапчетата за отслабване ABC Acai Berry (ABC акай бери) са изцяло натурални и подпомагат стопяването на мазнините по здравословен начин. Капсулите ABC акай бери  съдържат уникална комбинация от Акай (Acai) 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9% и Зелен Чай 9%. Всички те заедно ви помагат да забравите досадните диети и дори повече - целта на хапчетата за отслабване  номер 1 ABC acai Berry  е да помогне на огранизма ви да усвои полезните вещества от храната която поемате а останалите да превърне в енергия. 

Стотици наши клиенти могат да ви уверят, че хапчетата mneniya za akai beri (акай бери) abc. Ефективни ли са хапчетата за отслабване? са най-добрия съвременен метод за отслабване без диети. 70% от нашите клиенти си поръчват пак, а останалите 30% вече са постигнали своята цел.

С хапчетата за отслабване ABC акай бери (ABC акай бери) не целите нищо друго освен да свалите излишните мазнини от зоната на тялото, която ви притеснява. АБЦ Акай Бери (ABC акай бери) не се храни с вашите мускули, не предизвиква сънливост и не ви кара да се подлагате на диетите, с които сте свикнали.ABC Acai Berry е гаранцията за вашия успех
ето как да отслабнете с акай бери ABC

Внимание! Пазарувайте само от утвърдени дистрибутори на ABC Acai Berry.

Сигурно се чудите как да познаете оригиналния продукт? 

Ние ви гарантираме най-добрите цени и продукти от производителя MGL. Повечето фалшификати на продукта имат идентична кутия и брошура. Всички знаем колко лесно е да се копира това. Акай бери ABC soft gel капсулите се съдържат в пластмасова кутия с синкаво-лилав цвят. тя сама по себе си също не е уникална. Забелязали сте, че на пазара много продукти се намират в сходни и идентични кутии. Това което е важно за оригиналните акай бери ABC обаче е двойно запечатания съдържател с пластмасова лента и уплътнител за да се съхрани продукта при преноса и престоя му без да прониква влагата и най-важното, а именно чудото, което ще стопи вашите килограми възможно най-бързо - лилавите капсули с тъмно, марно съдържание от патентованата смес - ABC Acai berry. Пуснете си клипчето, което ще ви покаже как изглеждат капсултие и сместа която да очаквате в тях. Благодарение на уникалната комбинация от натурални съставки ABC Acai Berry спомага за:

Потискане на глада и намаляване на апетита

Забързване на метаболизма и обмяната на веществата

Разграждане на мазнините

Прочистване на организма.


​Съдържанието на оригиналните капсули ABC акай бери може да разпознаете на клипчето в дясно.
 
Промцията на ABC Акай бери е валидна до изчерпване на предвидените количества.
Започнете премахването на излишните мазнини днес!
А ние Ви обещаваме доставка на вашето ABC Acai Berry до 24 часа след заявяването на продукта!
  ABC акай капсули за отслабване с акай бериОсновната съставка в ABC Acai Berry е бразилският плод Акай. Плодът акай (акай бери, пурпура бака) расте на палмово дърво в тропическите гори на Амазония. Той е мощен природен анти-оксидант. 
Акай Бери прилича на голяма пурпурна боровинка. Той помага за ускоряване на метаболизма, съдейства за смъкване на излишните килограми чрез изгаряне на мазнините, благодарение на високото съдържание на омега-3 и омега-6 мастни киселини. Акай бери притежава способността да контролира апетита заради високото си съдържание на фибри, които засищат глада. Той също помага за правилното придвижване на храната в храносмилателния тракт. Това всъщност съдейства за отстраняване на излишната храна в тялото, вместо преобразуването й в мазнина.

В хапчетата за отслабване ABC Acai Berry се съдържа и Хитозан. Той е производна на хитина, който се намира в костите на раци, скариди и омари. Той има невероятната способност да се свързва с мазнините и холестерола и да ги изолира преди да се абсорбират от тялото. Хитозана също така е форма на фибри, действащи като слабително, които науката все още проучва за медицински ползи.
Алое е естествен лаксатив, който "смазва" червата.

Камбоджанската гарциния е стимулант за изгаряне на мазнините, но не е съвсем безвреден. Съществува предположение за евентуална връзка между хидроксилимонена киселина (друго име на Камбоджанска гарциния) и уврежданията на черния дроб, но не е доказано.

Диетичните фибри забавят храносмилането, потискат апетита и действат слабително.

ABC Acai Berry съдържа и доказаното средство за изгаряне на мазнините и за ускоряване на метаболизма - зелен чай.

Приемането на плода Акай и в частност ABC Акай Бери?

Приема на капсулите за отслабване ABC Acai Berry става ежедневно по една капсула на ден. След поръчка на опаковка от ABC Акай в рамките на работния ден на куриерските фирми ние ще Ви го изпратим. До 24 часа вие ще получите поручаната опаковка от продукта ABC Акай. Съветваме Ви да стартирате приема му на следващата сутрин. Капсулите ABC Acai Berry се приемат препоръчително сутрин. Продукта е с удължено осовобождаване на принципа на по-добрите и изчистени съвременни хапчета. С първите приети Акай бери капсули ще забележете промяната у вас, ще се почувствате сити с по-малко храна, а организма ви няма да бъде стресиран тъй като акай бери ще му даде насоката да започне да се храни с натрупаните от вас излишни и безполезни мазнини. Това е работата на ABC Acai (ABC Акай) - да помогне на оргнаизма ви да се насочи правилно.
Хиляди в България и милиони по света отслабват с този продукт.

Хората използвали ABC Acai Berry, които познаваме

Политиката на Biomall.bg е 100% задоволени клиенти. Ние сме едно от малкото български компании, които с радост обръщаме внимание на всяко запитване или проблем и предлагаме адекватно решение. Този модел е ясен на цял свят със страници като ebay.com, amazon.com и  други. Продуктите предлагани от нас са с високо качество, доказан произход и проверени съставки. Не експериментирайте със здравето си - пазарувайте сигурно и уверено.

ABC Акай бери е един от малкото продукти за който няма да видите реклами или гостувания по разни шоу програми, няма да видите хора снимани преди и след с български имена и явен чужд произход. ABC Acai Berry е толкова ефективен, че дори няма нужда от описание. Мълвата за акай бери продукта на MGL се носи от уста на уста.
Защо избрахме ABC акай бери пред другите акай продукти

ABC Акай бери + режим на хранене = Начин на здравословен живот

С започването на приемане на капсулите АБЦ Акай Бери вие се съгласявате и мотивирате да вкарате организма си в една по-добра, по-полезна и по-приятна форма. Не злоупотребявайте с Акай бери продуктите, макари безвредни е добре да се правят почивки от интензивната работа на организма към която таблетките ABC Acai Berry ви подтикват. Процеса на отслабване, който се наблюдава масово започва скоро след началото на приема на капсулите с акай. На въпроса "Колко килограма ще отслабна?" - истинския отговор е: "Вие ще се отървете от излишните килограми и ще отслабнете точно с толкова." ABC Акай Бери таблетки не е магически продукт, той дава тон, носока и сила на огранизма ви да усвои излишните мазнини. Акай бери дори може да се сравни с вирус - безобиден, но кара тялото ви да се замисли и предпази от вредните мазнини. 
Оригиналният ABC Акай Бери 100% Original (ABC Acai Berry 100% Original)

Кога да очаквам резултати от акай бери ABC?

За най-добри резултати при използването на продукти за отслабване е дорбе да подпомагате организма си 2-3 месеца след което да му дадете почивка и да наблюдавате дали процеса на отслабване продулжава. За разлика от продуктите с Йо-Йо ефект, който премахват водата от тялото ви, а не мазниите, ABC Acai Berry (Акай бери) забързва метаболизма ви постепенно и най-важното ефекта от забързването остава за вас след приключване на приема на таблетките Акай бери.
 
Сваляте минимум 5 до 10 кг безопасно без диета всеки месец!
 
ABC Акай бери е за всички нас, които: похаваме нощем, имаме работа на едно място и от скука дъвчем разни хранителни и вредни продукти масово, за любителите на Fast Food(храна на крак), за любителите на всики видове паста(спагети, макарони), за всички които се притесняваят от наднорменото си тегло, за спортисти и най-вече за едно по-добро здраве ! Препоръчва се приемът на ABC Acai Berry да продължи 3 месеца, след което да се направи поне едномесечна пауза.

Каква е формулата съдържаща се в ABC Acai Berry soft gel капсули

Състав: Акай Бери 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9%, Зелен Чай 9%

Употреба: Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене. Приемайте повече течности, зеленчуци и плодове.

Да не се приема от бременни, кърмещи, хора със сърдечно - съдови заболявания, с бъбречна или чернодробна недостатъчност, деца или хора над 60 годишна възраст. Да не се приема в комбинация с лекарства. При наличие на някой от гореспоменатите заболявания Biomall.bg препоръчва прием на Biovea Acai Berry - чист екстракт от Акай или Сок от Акай, които можете да намерите в секцията Био Отслабване.

Доставка на ABC Акай Бери до вашия дом с куриерска фирма спиди. Стойността на доставката на 1 опаковка е 3.90 лв до точен адрес в цялата страна. За повече от една опаковка доставката е беплатна. За повече от 5 опаковки се вържете с нас по e-mail или телефон и ще ви предложим допълнителни отстъпки!

Цитирани мнения за ABC Акай | ABC Acai Berry (ABC Акай Бери) по българските и чуждестранни форуми

ABC Акай Бери 100% Original (ABC Acai Berry 100% Original)

 

"След като чух отзиви за много добри резултати на приятелка на моя приятелка, двете решихме да си вземем една опаковка ABC акай бери, да си разделим по 15 хапчета и да пробваме. Еми трябва да ви кажа, че от едва 3 дни пиене за 2 дни свалих 1,5кг!  Наистина много подтискат апетита тия ABC акайчета!!!Ям,  защото идеята в ниакакъв случай не е да гладуваш, но определено хапвам доста по-малко и бих казала, че се насилвам да ям!" - bg-mamma
След малко повече четене за акай бери, отново си поръчах хапчетата АВС. Оказа се, че другият продукт Самбозан е хранителна добавка и не е гаранция за отслабване. Пък и реших, че след като имах ефект от как отслабнахме задружно семейството - ABC акай бери е глупаво да ги сменям с друг продукт - още повече, че нямам странични ефекти. Честно казано съм доволна от действието им, но не зная колко време трябва да продължа да ги пия. Не ми се иска да си върна килцата, с които с радост се разделих." - forumzdrave
Да, АВС Acai Berry или ABC акай, не е изцяло органичен продукт, а хапчета за отслабване. Има разлика. И как така обяснявате, че не е ок, като не сте го пробвала?
Иначе от Самбозан не би трябвало да се оплаквате, ако и на половина от всичко, което се пише за него в нета е вярно. Но то не е средство за намаляване на теглото, а хранителна добавка. Може да стимулира метаболизма и т.н., което да доведе до отслабване, но и до напълняване. Зависи от хранителния ви режим." bg-mamma
Здравейте! Реших да ви пиша, защото използвах хапчетата АБЦ Акай Бери  и останах много доволна свалих 6 кг. от 1 опаковка, а имах за сваляне 4 кг. В начолото се чувствах отмаляла,нервна , но след като взех да приемам повече вода(защото  по принцип пия максимум 2 чаши вода на ден) всичко се оправи-чувствах се нормално.Аз лично ги препоръчвам на всеки,който иска да отслабне,защото съм пила какви ли не боклуци и нищо. Единствено свалих от Лида(7 кг.)-но нали е мн вредна нея не я препоръчвам и от Саг 8 (3кг.) и сега от АБЦ акай бери (6кг.)" bgmamma
"Kато чета, започвам да се разколебавам. От 14 март съм на s akaj beri me otslabvaneto e realnost.. В началото още свалих 3кг. и от тогава - нищо. Дали да купувам още една опаковка? Нямам го онзи апетит, но пък устата ми съхне много досадно."
"Момичета, изчетох всички коментари и смятам да споделя и моят опит, за да съм полезна до колкото мога.
Висока съм 159 и в момента тежа 49кг. Никога не съм имала проблеми с килограмите, никакви диети не съм пазила и винаги съм се чудела на волята на хората, които успяват да го направят...та аз даже и едно постене не мога да направя... а пък и без това не ям месо, но както и да е...
Моя приятелка предложи да си вземем от Акай, точно този за когото говорите. За един месец свалихме и двете по 4 кила. В началото имахме проблеми и двете със съня, но това отшумя за около две седмици. Говоря и за двете, за да покажа, че не съм единица фактор... Пиеше ни се много вода...да кажа само, че иначе водата, която поглъщам е кафе и безалкохолно. Но ако щете вярвайте навика за пиене на вода си остана и след Акай!
Та изпихме опаковката и приятелката ми намери в нета по-евтин вариант...дрън-дрън...и го поръчахме. Резултатът- започнахме да ядем като прахосмукачки....Няма такъв апетит! за месец аз качих кило. И в интерес на истината като състояние в сравнение с АБЦ Акай много различно се чувствах...второто направо ме "натискаше"...нямах никакъв живец.
Сега пак се върнах на АБЦ-то и да ви кажа даже и не е грижаколко кила ще сваля - обаче се чувствам много добре!"
ABC Акай Бери е 100% оригинален продукт изпитан борбата с килограмите. Поръчай най добрите хапчета днес!

Прием и дозировка
Прием и употреба Препоръчва се приемът на ABC Acai Berry да продължи 3 месеца, след което да се направи поне едномесечна пауза. Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене. Приемайте повече течности, зеленчуци и плодове.
Внимание Да не се приема от бременни, кърмещи, хора със сърдечно - съдови заболявания, с бъбречна или чернодробна недостатъчност, деца или хора над 60 годишна възраст. Да не се приема в комбинация с лекарства.
Състав
Съставки Акай Бери 42%, Хитозан 14%, Алое 14%, Камбоджанска гарциния 12%, Диетични фибри 9%, Зелен Чай 9%

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу:ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL
ABC Акай Бери (ABC Acai Berry) 30 капсули / 30 дни | MGL
Цена: 29,90 лв.
Брой